lauantai 18. elokuuta 2012

c o c o o nRaskaan ollessa masun kokoa ei oikein voi etukäteen arvioida, joten talvitakin osto on ollut tänä vuonna erityisen haasteellista. Vauva syntyy ensi vuoden puolella, mutta sitä ennen tarvitsisi mahtua johonkin talvitakkiin. Onneksi muoti on meidän odottajien puolella tänä talvena, sillä monilla merkeillä on mallistossaan näitä cocoon -mallisia takkeja. Tämä kyseinen Samuji:n Alp Coat on niin kaunis, että sen laittaa mielellään päälleen vielä masun (toivottavasti) palattua normaalimittoihin. Järkiostos siis?

(kuvat: Nowfashion ja Gaudete)

5 kommenttia:

 1. Mulla toimi hyvin cocoon -mallinen takki aika loppumetreille, viimeisellä kuulla ei sitten mennyt enää kun pari nappia kiinni :)

  Yhtä isompi koko olisi varmasti mennyt loppuvaiheessakin, mutta olisi sitten jäänyt turhan suureksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mietin vielä että tuossa mallissa on hiukan lyhyemmät hihat (eli onko liian kylmä talvella) ja kuinkakohan kauan menee masun kanssa kiinni...hmm, mutta hyvä kuulla että tuo malli voisi raskausmasun kanssa tosiaan toimia.

   Poista
 2. Mulla on mennyt yksi ja sama Topshopin (ei-maternity-malliston) takki ihan näin viimeiselle kuulle, sekin on tuota mallia. Talvitakkia ei onneksi tarvi ostaa, sillä täällä on nyt 30 astetta lämmintä, ja tämä pikkukaveri tulee ulos viimeistään parin viikon sisällä. :-) Onnea takin metsästykseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla että tämä malli on mennyt useammallekin hyvin raskauden loppuun asti. Ilmoista kun ei ikinä tiedä (että onko joulukuussa jo kuinka kylmä ja sataako lumi tämän vai ensi vuoden puolella), niin vähän hankalaa tämä takin hankinta. Jotenkin tuo Samujin takki himottaisi kun se olisi kiva ilmankin masua:)

   Poista
 3. Oi, tämä takki on aivan mieletön! Olen itsekkin kuolannut sitä, ja tänään näin sen yhden kolleegani päällä. kannatan ehdottomasti!

  Olet niin kaunis masuineen<3

  Sofia

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?