keskiviikko 8. elokuuta 2012

a i h e t t a h u u t o o n

Jos lukijakuntaa kiinnostaa uudet huuto.net -kohteeni, niin niihin pääsee alla olevista linkeistä sekä kirpparilinkistä oikealta.

Huutonettiin!

Kohteina muutama laukku jotka ovat jääneet vähemmälle käytölle.
6 kommenttia:

 1. Hei!

  Onpa ihana tuo Balenciaga.<3 Värikkäitä asusteita rakastavana tuo laukku olisi nappivalinta mullekin.
  Harmi, ettei mulla tällä hetkellä ole pienelle laukulle tarvetta, niitä kun on tullut hankittua useampikin pienen ajan sisällä,(lue: liikaa). :D Jos tuo laukku olisi aiemmin tullut myyntiin, niin olisin ostanut itselleni.
  T. Minnie

  VastaaPoista
 2. Minnie: No voi höh, onpa mulla huono ajoitus! Liian kauan jahkasin myyntiinlaittamista:D
  Mutta tuosta saa tosiaan ihanan väriläiskän muuten neutraaliin asuun. Tuo kukee myös kivasti kainalossa ja käsikynkässä clutchina kun hihnan taittelee sisälle tai ottaa kokonaan irti.

  VastaaPoista
 3. Voi apua, kuinka ihana! Mulla on kyllä sama ongelma kuin Minniellä. Tuon kokoisia laukkuja mulla on jo monta -oikeesti monta... Täytyy miettiä...

  VastaaPoista
 4. BagMiss: Kiitos, kiitos!:) Tuo on kyllä aikamoinen tila-ihme, sinne mahtuu LV:n lompakko (se iso), LV:n avainkotelo ja kännykkä ihan helposti:)

  VastaaPoista
 5. Moikka,
  voi tätä onnea, että löysin blogisi uudelleen! Lueskelin ahkerasti Trés chic -aikoina, mutta jotenkin meni ohi tämä muutos! Nytpä pääsen taas seurailemaan, ihailemaan ihania laukkujasi ja inspiroitumaan :)!

  Hauskaa loppukesää!

  VastaaPoista
 6. Emma: :) Kiva kuulla! Olenkin tässä kesällä postaillut varsin verkkaisesti, mutta eiköhän tilanne parane syksyä (apua!) kohti mennessä:)
  Aurinkoista loppukesää sinullekin!

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?