perjantai 13. huhtikuuta 2012

p a p e r i a v a i n


Minulta on pyydetty lisäkuvia Balenciagan Papier totesta. Tässä niitä nyt sitten olisi. Yritin ottaa kuvia eri kantotavoista, tilavuudesta ja yksityiskohtaisempia otoksia materiaalista. 

Sinne mahtuu todistetusti jopa Missonin tyyny.  Hih.

Nahka on hyvin ohutta, jollain tavalla juurikin paperimaista ja laukku roikkuu kulmista sen ollessa tyhjillään. Välillä kaipaisin hiukan enemmän ryhdikkyyttä laukkuun, mutta ryhdikkyyden voi palauttaa laittamalla laukkuun enemmän tavaraa.

15 kommenttia:

 1. Voi kun olet kauniina kuvissa!! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva nähdä näitä kuvia, juuri kun olin itsekin laittanut Papierin mun "toivomuslistalle". Mä olen kanssa kuullut että se on vähän liiankin "lötky" mutta täytyy sanoa että hyvältä se silti näyttää!

  PS. saako esittää toivomuksen? Jaksaisitko millään ottaa noi sanatunnisteet "todista ettet ole robotti" pois? Kiitos etukäteen!

  VastaaPoista
 3. Bella: Kiitos, kauniisti sanottu:)
  Veera: Kiva, tuo laukku on kyllä mainio toivomus:)
  Ja hyvä kun huomautit siitä sanavahvistuksesta. Luulin ettei se ole minulla käytössä, sillä se tosiaan on huippuärsyttävä. Nyt poistettu!:)

  VastaaPoista
 4. Malli on onnistunut ja ihana! Mutta olen huomannut myös, että se on tyhjänä tosiaan hieman ryhditön. Isoissa laukuissa on usein tämä ongelma - käytännöllistä :)

  VastaaPoista
 5. M: Hetken jo mietin tuliko kohteliaisuus laukkumallille vai ihmismallille:D
  Olen ajatellut kysyä joltain taitavalta laukkusepältä saisiko laukkuun tehty ryhdistävän vuoren.

  VastaaPoista
 6. Tuli kuin tilauksesta nämä kuvat! Olen katsellut tuota laukkua mutta just tuo että saako sen olalle tarvittaessa on mietityttänyt. Jotenkin kuulosti että siinä ois tosi lyhyet kantokahvat, mutta laukku on niin iso että sen saa helposti aika painavaksi - ainakin allekirjoittanut :)

  Nyt pitäis vaan päättää väri.. i-landsproblem :)

  VastaaPoista
 7. Beany: Kiva juttu! Minulla oli tuo viime ulkomaanmatkalla kabiinilaukkuna (onkohan tuo oikea sana?) ja se oli ihan täynnä tavaraa (kirjoja, lehtiä, villasukat, eväät, vesipullot, chanel-laukku, meikit ja muut tilpehöörit. Ja silti se tuntui kevyeltä, koska itse laukku ei paina juuri mitään. Eli tuossa materiaalissa ja mallissa on omat hyvät ja huonot puolensa.
  i-landsproblem, indeed!:)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa että laitoit kuvia! Tarkoitatko tuolla ryhdittömyydellä sitä mikä vähän näkyy tuossa viimeisessä kuvassa? Jotenkin kyllä pidän laukusta noinkin.. Se pohjahan on kuitenkin sellainen kova?

  Oletko muuten säätänyt noita olkahihnoja koskaan? Mietin saisiko sillä miten lisäpituutta kahvoihin.

  VastaaPoista
 9. PS. Kohteliaisuus koskee molempia, tietenkin :)

  VastaaPoista
 10. Sinä ja laukku näytätte upeilta!<3

  VastaaPoista
 11. chloe: Juu, tuossa kuvassa näkyy sitä ryhdittömyyttä. Ja pohjalla on tuplanhka, joten siellä ryhti säilyy, vaikke kova olekaan. En ole koittanut säätää niitä hihnoja, en ole edes katsonut onko se mahdollista:) Siinä on kuitenkin niin pieni se säätövara.
  M: :D Molemmat kiittää!
  Alma: Voi kiitos:)

  VastaaPoista
 12. Onpas ihana laukku! Mä en tiennytkään, että Balenciagalla on tuollainen, mutta en kyllä ole mikään laukkugurukaan. Tuollaisen mäkin voisin laittaa ostoslistalle.

  Ja samat sanat kuin muilla, näytät tosi kauniilta. :)

  VastaaPoista
 13. Kaunis laukku ja kaunis Sinä! Ihana tuo tyynyhavainnointi :D Heiiij, sinulla kun on muutamia Balnciagan laukkuja ja ilmeisesti arkikäytössäkin, niin onko sinulla pysynyt ne hantaakit hyvässä kunnossa? Haavailen itselle arkilaukuksti yhtä heidän giant 12 malleistaan, mutta en soisi laukun ihan heti näyttävän kauhean kärsineeltä, vaikka sitä reippaasti käyttäisinkin. Kiitos jos viitsit vastata!!

  VastaaPoista
 14. Norppa: Voi kiitos! Olen kyllä ollut tosi tyytyväinen:) Laukku on niin yksinkertainen ja monikäyttöinen että se sopii moneen asuun.
  Vanilla: No voi jestas, kiitos hurjasti:) Posket punottaa täällä kauniista sanoista:D
  Otin yksi päivä kuvia mun muistakin Balenciagoista (joista vanhinta olen käyttänyt ahkerasti jo melkein viiden vuoden ajan), mutta kun siirsin kuvat koneelle olivat ne aika epätarkkoja...Eli joku päivä voisin yrittää tuota detailikuvausta uudelleen. Ruskeaan Balenciagaan on tullut jonkin verran käytön jälkiä, mutta ei se mielestäni ole mitenkään siivottomassa kunnossa:) Ne pitkät narut tosin on katkeilleet..oops.
  Olen myynyt yhden Balenciagoistani pois (sellainen turkoosi hobo), eikä sekään ollut hurjasti kulunut vaikka väri voisi olla aika arka sellaiseen.

  VastaaPoista
 15. Kiitos Katri nopsasta vastauksesta! ja kuule kehut tuli ihan aiheesta :) Itellä alkaa oleen jo kohta jakomielinen olo, kun joka toinen päivä suunnilleen muutan mieleni laukusta :) Materiaali kun tuntuu käteen niinihanan pehmeälle ja kevyelle, että siksi kestävyys mietityttää ja Veeran blogissa oli juttu hänen laukkujen kulumisesta, joka sekin lisäsi pohdintaa. Ja hei, se sun turkoosi Day (?) oli i-ha-na!!

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?