sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

n i c e

Olen aina uskonut, että naisissa* piilee voima, jonka avulla maailma muutetaan paremmaksi paikaksi. Kun naisten olot paranevat, myös lasten mahdollisuudet koulutukseen ja tulevaisuuteen kasvavat. Kehitysmaissa on pienlainojen ja starttirahojen avulla saatu voimaannutettua naisia, jotka ovat perustaneet yrityksiä, pystyneet palkkaamaan lisää naisia alaisikseen ja tarjoamaan tyttärillensä koulutuksen.

Naisten pitäisi tukea toisiaan ja ainakaansaada oma hyväsiskoverkosto. (toim. huom. eri asia kuin sisäpiiriveljestoiminta jolla aikaansaadaan vain omaa hyvää)

Pienessä mittakaavassa se toteutui tänään Hannan, minun ja monen ihanan kirppiskävijänaisen toimesta.
Hanna järjesti Fashion Kirppis -tapahtuman, kutsui minut mukaan, sain myydä vanhat vaatteeni pois ja sain sen verran myyntituloja, että lahjoittamalla (vaivaiset) 10% myynnistä saa neljä kehitysmaan naista ammatin.

Ajatelkaa, näin helppoa se on. Tuetaanhan toinen toisiamme? * miehiä yhtään väheksymättä;)


11 kommenttia:

 1. Jes! Kuulostaa tosi hyvältä! Meille pieni rahasumma (yhtään väheksymättä myyntituottoasi ;)), voi muuttaa toisen ihmisen/ihmisten elämän täysin. Itse saa palkaksi hyvän mielen.
  Oli muuten huippua nähdä tänään! Ei viitsitty jäädä pidemmäksi aikaa, jottei sun myynti kärsisi, mutta ehkä näemme Laukkuleidien ensimmäisessä tapaamisessa. :)

  VastaaPoista
 2. Alma: Ekonomi ajattelee aina myyntituottoa;) ja moni saattaa unohtaa, että ilman tuottoa ei ole sitä jaettavaakaan:)
  Pitääpä taas kurkistaa sinne foorumille mitä olette Laukkuleidien iloksi keksineet!

  VastaaPoista
 3. Naisissa on muutoksen voima. Naistenpankki tyyppiset mikrotason starttiraha ja laina- organisaatiot tekevat upeaa tyota. Hieno lahjoituskohde!

  VastaaPoista
 4. Naisissa on muutoksen voima. Naistenpankki tyyppiset mikrotason starttiraha ja laina- organisaatiot tekevat upeaa tyota. Hieno lahjoituskohde!

  VastaaPoista
 5. NYC Fashionista: Näin minäkin uskon:)

  VastaaPoista
 6. Hei ihana Katri, sinulla on iso sydän. Jätit tässä kertomatta että lahjoitit myös ison kasan vaatteitasi Moola Hyväntekeväisyyden kautta. He pyysivät lähettämään sinulle kauniit kiitokset, apu on matkalla Intian pienille lapsosille. <3

  Sinä teit Fashion-kirppiksestä vielä entistä paremman, kiitos!

  VastaaPoista
 7. Hanna: Kiitos itsellesi kun järjestit niin hienon tapahtuman. Kiva myös, että myymättä jääneet tavarat menivät toiseen hurjan hyvään tarkoitukseen:)

  VastaaPoista
 8. Vitsit, olisipas ollut kiva pssät asioimaan kirppiksellä ja etenkin sinun pisteelläsi, sieltä olsi varmasti tehnyt löytyjä :)

  Ja erittäin hienoa, että samalla kun laitoitte muotia kiertoon, autoitte myös muita!

  VastaaPoista
 9. Kiitos ihanasta beigestä villakangastakista. Arvaa, oliko tänään päällä? ;) Toit hymyn huulille niin tapaamisen kuin löydönkin vuoksi. :) Tulen ensi kerrallakin tekemään löytöjä, kun olet kirpparilla!

  Terkuin
  Krista

  VastaaPoista
 10. Vanilla: Harmi ettet päässyt paikalle. Mutta ehkä sitten seuraavalla kerralla:)
  Adele: Hyvä, että olet myös samaa mieltä:)
  Krista: Oli tosi mukava tavata sinut ja toivon että takista on vielä paljon iloa:) Ja lämpimästi tervetuloa jos taas jossain vaiheessa kirppistelen. Kiva kun jätit kommentin:)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?