keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

k a u s i a l k a a

(kuvat: thesartorialist)

8 kommenttia:

 1. Budapestiinkin rakennetaan juuri uutta pyorakaistaa Andrassy utille, mutta en vielakaan uskalla pyorailla taalla!
  Joka kevat haaveilen pyorailyn aloittamisesta ja fillarin hankinnasta...

  Terkkuja!
  Tibs

  VastaaPoista
 2. Tibs: Helsingissäkin yritetään aktiivisesti parantaa pyöräilijöiden oloja, mutta aika villissä lännessä täällä saa pyöräillä...Mutta pyöräily on ihanaa ja rentouttavaa kunhan siihen asennoituu oikein = Bulevardilla ei voi kaahata pyörällä 30 km/h ja kiroilla jos joku astuu pyöräkaistalle tai jos lastausauto on pysäköity pyöräilijän väylälle. Toki sellainen ajattelemattomuus harmittaa, mutta se ei ainakaan muuta ihmisten ajatuksia parempaan suuntaan pyöräilyä/pyöräilijöitä kohtaan:)

  VastaaPoista
 3. Aivan upeat noin ekassa kuvassa olevat kengät!

  VastaaPoista
 4. Hanna: Niin on! Tosi kauniit. Taitavat olla Celinen.

  VastaaPoista
 5. Onko sulla tai jollain lukijalla tietoa, ovatko Chaneleiden ja Louis Vuittoneiden hinnat Suomessa (kuinka paljon) korkeammat, kuin esim. Italiassa? Parin laukun hankinta on mielessä ja pohdin, jaksaisiko odottaa matkaan saakka.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: En valitettavasti oikein osaa sanoa. Tiedän vain että LV:n hinnat ovat jonkin verran (jotain kymppejä; riippuen tietysti laukun hinnasta) kalliimpia suomessa kuin esim. Ranskassa. Chanel on ollut (en tiedä sitten miten hinnoittelu on muuttunut kun Della Margan Chanel on muuttunut shop-in-shop:ksi) ainakin aiemmin huomattavasti kalliimpi kuin ranskassa (esim. ballerinat suomessa 450, samat kengät Pariisissa 340). Mutta en tämänhetkistä tilannetta tiedä.
  Kannattaa laittaa muuten viestiä vaikka Bagmiss Blogin kesustelufoorumille, sieltä saa yleensä hyviä vastauksia laukkuasioihin liittyen:)
  http://p1.foorumi.info/bagmiss/index.php?sid=888d13e3fb97ca6a22cdd6bb3e97d367

  VastaaPoista
 7. Ah, ihania pyöräilykuvia ja pyöräilykenkiä! Itse en ihan yhtä stylenä pyöräile :D

  p.s. Anonyymi: LV laukkujen hinnoissa ei tietääkseni merkittäviä eroja Suomen ja Italian välillä, tai itse en huomannut kuin ehkä jonkun 5 - 10 €, eron joissakin tuotteissa. Vink: LV nostaa hintojaan jälleen tuossa touko-kesäkuun vaihteessa, jos mahdollista, kannattaa toimia ennen sitä :D

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?