keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

k i r p u t t a a k o?

Jos et ole vielä tietoinen, että ensi sunnuntaina 22.4. Ravintola Maxill:ssä järjestetään Fashion Kirppis, niin nyt on viimeinen hetki tyhjentää säästöpossut ja varata sunnuntaiaamupäivä second hand löytöjen tekemiseen. 

Kirppis avaa ovensa klo 12 ja aarteitaan myyvät tällä kertaa Gaudeten Nina, Minna Parikka, Lilou's Crushin Hertta, Sara Karlsson, Minna Hepburn, Stockholm by me -blogin Veera, Pipsa Hurmerinta, Muotisuunnittelija Laura Juslin,  Auroran Henkareiden Aurora sekä Minä.

Omat kirppislaatikot on vielä varastossa, joten en saa tähän hätään mitään teaserikuvia, mutta luvassa on mm. Fendin kiilakorkosandaalit, Vivienne Westwoodin jakku, Tod's:in saappaat ja paljon muuta.


8 kommenttia:

 1. Ooh, tätä lukiessani vasta havahduin (aikaisemmin surkuttelin miksi kaikki kiva tapahtuu aina niin kaukana) että mehän olemmekin sattumalta tulossa Helsinkiin sunnuntaina!

  Eli ensin Ranskan suurlähetystöön äänestämään (mieheni) ja sitten shoppailemaan kirppikselle (minä)! :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvältä! :) Sääli, että mulla on aina aika niin kortilla.

  VastaaPoista
 3. Maija: Ihan mahtavaa!:) Olisi huippua nähdä sinua silloin:)
  Alma: Voi harmi jos et pääse käymään. Jos kokeilisit huijata sitä aikakorttia jotenkin;)

  VastaaPoista
 4. Sait ylipuhuttua! :) Me taidetaan tulla molemmat BagMissin kanssa sua katsomaan, kunhan ei mitään yllättävää estettä satu. :)

  VastaaPoista
 5. Alma: Kiva juttu! Nähdään sitten sunnuntaina:)

  VastaaPoista
 6. kivaa päivää! toivottaisin myyntionnea, mutta epäilen ettet taida tarvita sitä :)

  VastaaPoista
 7. kivaa päivää! toivottaisin myyntionnea, mutta epäilen ettet taida tarvita sitä :)

  VastaaPoista
 8. ilona: Kiitos:) Et ikinä arvaa (tai saat varmaan kohta skypestä kuulla;) kuka mun pöydästä löysi itsellensä kengät:D Oli ihan mielettömän kiva päivä ja käytännössä kaikki meni kaupaksi!

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?