keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

i t w a s n t m e

Kukas kamu se karkasi heti koneelle kun silmä vältti.


Huomatkaa sohvalle selätetty sorsalelu.

8 kommenttia:

 1. Hihi. :) Meillä läppärin näppistä pahoinpitelee vuorotellen pieni taaperomme ja kissamme, heti kun tilaisuus sen sallii.

  VastaaPoista
 2. Alma: Tietokoneet nyt vaan on niin mielenkiintoisia pienille kamuille:)

  VastaaPoista
 3. Ihana. :)

  Hei onko siitä sinun uudesta balengiacan laukusta kulunut väriä tai tullut muita ongelmia? Olen katsonut nyt samaa mallia beigen värisenä, mutta tuo laatu epäilyttää kun etenkin nahan kulumisesta olen kuullut paljon negatiivista.

  VastaaPoista
 4. chloe: Hyvä kysymys, balenciagafriikki pääsee turisemaan intohimostaan:D

  Tarkoitat varmaan Balenciagan Papier totea?
  Minulla oli se mukana lentokonelaukkuna viime ulkomaanmatkalla ja olen käyttänyt sitä muutaman kerran töissäkin. Eli siitä ei vielä ole kauheasti käyttökokemusta, mutta olen ollut tosi tyytyväinen!
  Nahka on ihan erilainen kuin muissa Balenciagoissani (jossa se nahka on sellaista vintagen oloista) ja luulisin että väri pysyy tuossa nahassa paremmin. Tosin erivärisissä nahoissa saattaa olla eroja.
  Voisinkin tehdä noista B:n laukuista jonkun jutun kun ilmeisesti joillakin on ollut niiden nahan suhteen laatuongelmia. Omissani en ole sellaista havainnut. Voi olla että on vaan käynyt tosi hyvä tuuri:)

  Toivottavasti löydät unelmien Balenciagan! Oletko muuten huomannut että B:n sivuilta voi tilata tuotteita tänne Suomeen?:)

  VastaaPoista
 5. Sitä juurikin :) Tuossa tosiaan nahka näyttää tasaisemmalta ja "tavalliselta" verrattuna muihin malleihin. Tässä mallissa viehättääkin se yksinkertaisuus ja nahan tasaisuus, en itse oikein pidä siitä elävän näköisestä nahasta.

  Kiitos tuosta vinkistä merkin oman kotisivun suhteen - siellä olisi toimituskin edullisempaa kuin mytheresassa. Tosin palautus pitäisi maksaa itse, mytheresassa se taitaa olla ilmaista.

  Tuo kokokin vähän mietityttää kun en normaalisti kanna koko omaisuutta mukanani, mutta kaipa se hyvältä vähän tyhjempänäkin näyttää? :)

  VastaaPoista
 6. chloe: Kiva, voisin tehdä jonkin postauksen siitä tosiaan. Mutta mielestäni tuon kassin juju on juuri siinä, että se näyttää yksinkertaisen elegantilta sekä ihan täpösen täynnä, että melkein tyhjänä:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos pikaisista vastauksista :) sitä vielä että meneekö laukku vaivatta olan yli myös takin kanssa vai vaan ilman? Jossain kuvassa se taisikin olla olalla mutta ilman takkia?

  VastaaPoista
 8. Chloe: Eipä mitään:) Minulla laukku menee paidan tai neuleen kanssa olalle. mutta paksumman takin kanssa se on tukala. Tiedä sitten onko allien koolla merkitystä *viheltelee*....:D

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?