lauantai 17. maaliskuuta 2012

Tyylialkemisti facebookissa

Lisäsin nyt blogini facebookiin kun sitä kautta monet lukijanikin taitavat enimmäkseen blogeja seurailla. En oikein vielä tiedä miten tämä blogijuttu facebookissa toimii joten kaikki vinkit on tervetulleita! Olisi hyvä tietää esimerkiksi: Miten saisi postaukset bloggerista ja twitteristä suoraan näkymään facebook-sivulla?Suora linkki Tyylialkemistin facebooksivulle on tässä.

6 kommenttia:

 1. Itse käytin tällaista sovellusta:

  http://www.facebook.com/networkedblogs

  Oli alkuun vähän työläs asentaa, mutta sen jälkeen toimii vaivattomasti.

  VastaaPoista
 2. toi on tosi kätevää.
  Mihin kategoriaan laitoit muuten että sait tuohon tuon "henkilökohtainen blogi" jutun? selailin pitkään tuota sivun luontia facebookissa, mutta mistään ei saa suoraan henkilökohtaista blogia.. :)

  VastaaPoista
 3. akissfromthepast: Minulla tuon blogin facebook sivun luominen oli aika hassu prosessi. En löytänyt aluksi oikeaa kategoriaa, joten loin blogista "fiktiivisen hahmon" ensin. Kun sivu oli valmis vaihdoin sen jollain asetussivulla oikeaksi (kun blogivalinta vidoin löytyi). En siis ole missään vaiheessa valinnut mitään henkilökohtaista...enkä siis oikein voi neuvoa miten se valitaan. Harmillista. Vai olisikohan se muuttunut henkilökohtaiseksi siitä kun kävin kuittaamassa blogin sähköpostiosoitteessa blogin omakseni... Toivottavasti löydät tuon vaihtoehdon jostain:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos - mukava kuulla että muutkin painivat tuon asian kanssa :) Ei ole kyllä ajateltu bloggaajia ollenkaan tuon sivuston luonnissa..olisi niin helppoa jos siellä olisi "henkilökohtainen blogi" valmiina :) saahan sen kirjoitettua sinne kentään, mutta kuitenkin.
  mukavaa viikkoa sulle :)

  VastaaPoista
 5. Itse laitan bloggaukset manuaalisesti sivuille, mutta täältä löytyi paljon helpompi ohje sivun perustamiseen! :) http://koodikielella.blogspot.fi/2013/10/facebook-sivun-luominen-blogille.html

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?