sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

t s i r p

Tyylialkemistin löytää nyt twitteristä. 
#tyylialkemisti


8 kommenttia:

 1. Hiphei, täällä yksi seurailija! Tweettweet=)

  <3Nina

  VastaaPoista
 2. Ninnis: Jee! :) Kiva että seuraat! Tuonne laitan varmaan hiukan useammin asukuviakin kun ne on niin helppp räpsäistä puhelimella ja ladata suoraan twitteriin:)

  VastaaPoista
 3. twitter ei ole auennut mulle..mutta ehka mun nyt pitaisi yrittaa uudelleen. Ihan vaikka vaan sun asukuvien takia :-)

  VastaaPoista
 4. NYC Fashionista: Minulla on ollut vähän samaa vikaa twitterin suhteen. En päässyt jyvälle sen mainioudesta ennenkuin asensin kännykkääni twitter appsin...:)

  VastaaPoista
 5. Saisiko Tyylialkemistin myös Facebookiin, Twitteriä kun en jaksa alkaa seurailemaan. :D

  Hyvää kevättä! :)

  VastaaPoista
 6. Nouvelle: Iik, olen ihan pihalla tuosta facebook/bloggaus jutusta. Mitä sinne facebookiin oikein laitetaan? Niitä samoja postauksia kuin tänne blogiin? Voisin kyllä yrittää, jos kerran sinun on helpompi sitä kautta seurailla:) Ja oikein hyvää kevättä sinullekin!

  VastaaPoista
 7. Niin jos linkität aina viimeisimmän postauksesi täältä ja sinne laittaisi samat asukuvat ja muut mitä päivität Twitterin puolelle. :) Musta on tullut muuten nykyään aika laiska blogien seuraaja, mutta noita tulee seurattua aktiivisemmin jotka löytyy Facebookinkin kautta. :)

  Upea tuo Chanel-löytösi <3 ja kiva kun olet päivittänyt blogia. :)

  VastaaPoista
 8. Nouvelle: Kiitos ohjeista! Voisin yrittää perustaa Facebook tilin nyt vaikka viikonloppuna kun ainakin tuo linkitysjuttu kuulostaa niin helpolta. Ja kiva kun seurailet:)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?