lauantai 10. maaliskuuta 2012

m a r n i f o r h & m


(kuva: tfs)

Marnin ja H&M:n yhteistyökokoelma on mielestäni ehdottomasti paras tällä konseptilla suunniteltu kokoelma. Erityisesti pidän materiaaleista, Marnille tutusta muotokielestä ja asusteista. Suosikkejani ovat mustapilkkuinen jakku ja takki, kahdesta materiaalista valmistetut yläosat sekä korvakorut ja rannerenkaat. 

Sain tilattua jotain pientä kivaa h&m.com:sta ja ensi viikolla olisi tarkoitus kurkata kauppaan jos siellä vaikka olisi jotain sovitettavaa vielä jäljellä. 

Tuliko hankittua jotain tästä kokoelmasta omaan garderoobiin?

5 kommenttia:

 1. Jeps, hankin sen sinisen valkopallollisen kuuskytluvun tyylisen jakun + pinkki-vihreä-kelta -värisen silkkitopin. Nuo olivat eniten minua ja yhdisteltävissä olemassa olevaan vaatekaappiini.

  -sade

  VastaaPoista
 2. itse ostin juuri kuvassa olevan paidan! se nahkainen osa on aika kova, tuntuu, että olisi haarniska päällä.. ;) ja jotain pientäkin..

  VastaaPoista
 3. -sade: Oih, se jakku on ihana! :) Ihan parasta Marnia sen muoto ja hekullinen väri.
  Alexa: Hih, ihanan haarniskan hankit! Tykkäsin tosi paljon noista topeista joss oli yhdistelty kahta materiaalia.
  Kurkkasin blogiisi ja tykästyin kovasti! Nyt se löytyy tuolta sivupalkista joten ryhdyn ehdottomasti seurailemaan!:)

  VastaaPoista
 4. No ei, pääsin nettikauppaan vastan kolmen jälkeen vaikka töissä päivitin työkoneetta ja Ipadia ihan koko ajan.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Voi harmi! Pääsin nettikauppaan sisään ostamaan yhden jutun noin kahdentoista maissa jonka jälkeen se jumittui uudelleen. Ja sitten seuraavana päivänä klikkailin vielä toisen jutun. Kannattaa kurkata sinne uudelleen, sillä ainakin joitain juttuja oli tullut uudelleen myyntiin! :)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?