lauantai 3. maaliskuuta 2012

i n t e r i o r

(kuvat: Harper's Bazaar)

Harper's Bazaar:sta löytyy laadukkaiden muotijuttujen lisäksi usein mielettömän inspiroivia koteja. Vaikka ei itse ihan noin over-the-top kotia haluakkaan, niin noista sisustuksista voi poimia omaan kotiin ideoita.

5 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Minäkään en välttämättä ihan noin prameasta kodista unelmoi, mutta jokin tuossa tyylissä säväyttää. Välillä tuntuu, että kotimaisissa sisustuslehdissä on vaan niin paljon mökki/hippityyliä, tällaista ei juurikaan.

  VastaaPoista
 2. Onko sinulla muuten Pinterest-tiliä? Nämä inspiraatiokuvat ovat aina aivan mahtavia, olisi mukava päästä vakoilemaan inspiskansiotasi ihan säännölliseen tahtiin :P

  VastaaPoista
 3. JJ: Kiva että tykkäsit! Samaa minäkin ihmettelen, suomalaisissa sisustuslehdissä on joko kliinisiä koteja tai sitten tee-se-itse tyyliä. Tuskin koskaan mitään tällaista. Jorma Uotisen kodissa oli jotain tällaisia elementtejä. Se on ainoana jäänyt mieleen.
  Kamicha: Ei ole Pinterest tiliä. Kävin tuolla Pinterest sivustolla ja sinne tarvitsee ilmeisesti kutsun..mutta jos sellaisen jostain saisin niin mielellään ryhtyisin pinnaamaan:) Ja kiitos vielä kivasta kommentista!:)

  VastaaPoista
 4. Sieltä voi pyytää kutsun - ja se tulee yleensä melko nopeasti! Pinterestiin on minusta tosi näppärä keräillä näitä - ja sitten pääsee mukavan helposti vakoilemaan muita :D

  VastaaPoista
 5. Kamicha: Kiitos vaan vinkistä:) Odottelen vielä kutsua...

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?