sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

b l o g f i n d s

Ihan lähiaikoina olen tehnyt monta uutta mahtavaa blogilöytöä. Ajattelin nyt tehdä niistä postauksen, sillä vaikka ne onkin lisätty tuonne sivupalkkiini, niin kaikki eivät välttämättä löydä niihin sitä kautta.


Näistä blogeista huokuu positiivinen elämänasenne ja rakkaus muotiin. Suosittelen lämpimästi tutustumaan. Kannattaa myös vilkuilla tuonne blogini sivupalkkiin, sieltä löytyy lisää inspiroivia blogeja!

8 kommenttia:

 1. Hei Katri ja voi kun kiva yllätys! Olen tästä todella otettu, kiitos kaunis! :
  PS. meillä näyttää olevan aika sama maku blogien suhteen :)

  VastaaPoista
 2. Veera: Kiitos itsellesi kun pidät niin kivaa blogia!:) Ja hauskaa jos tästä joukosta tai tuolta sivupalkista löytyi mieluisia uusia blogeja:)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kiitos Katri tästä! Sulla on itelläs niin upea blogi, että tää oli erittäin imarteleva yllätys :-) Hauskaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Maria: Voi ole hyvä Maria! Kiitos kun kirjoittelet ja kuvaat niin kivoja juttuja blogissasi:) Ja kiitos kauniista sanoistasi!
  Oikein kivaa sunnuntaita myös sinulle!

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos vielä kerran! onpas kuunia olla ensinäkin sun blogissa ja sitten vielä näiden upeiden blogien seurassa! :) toi mun banneri on muuten kammottava, eli pitää nopeasti saada sen hyvännäköiseksi! ;)

  VastaaPoista
 6. Alexa: Kiitos vaan itsellesi. Mainiota kun kommentoit tänne niin löysin blogiisi:)

  VastaaPoista
 7. Tällaiset postaukset on hyviä, itse olen tosi laiska etsimään uutta luettavaa. Siispä kiitos, en pane myöskään pahakseni sivupalkissasi olemista ;)

  VastaaPoista
 8. Miia: Kiva! Olen ihan samaa mieltä:)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?