sunnuntai 26. helmikuuta 2012

v u o s a a r i
kengät rizzo / hame zara /
neule h&m /
takki sonia rykiel /
huivi maxmara / laukku chanel /
aurinkolasit tom ford

Pahoittelut niille jotka ovat kaivanneet hauvelista kuvia. Mani ei ollut kuvaustuulella ja käänsi selkänsä kameraan päin. Emäntä puki tällasta tänään päälle kun kävi äidin kanssa elokuvissa. 

Tosin jouduin vielä asunvaihtoon juuri lähdön hetkellä. Päästyäni ovesta ulos jouduin palaamaan kotiin vaihtamaan housut jalkaan kylmän tuulen vuoksi. Ehkä sitten keväämmällä pääsee taas tuo hulmuhelma ulkoilemaan. 

5 kommenttia:

 1. Mitä, onko sulla koira...?! Äkkiä kuvia=) Ja täällä odotellaan kärsivällisesti asukuvia siitä valkoisesta Mangon "helma"topista.

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 2. Night at Vogue: Yrittänyttä ei laiteta:)
  Ninnis: Voi hitsiläinen! Tää on kyllä merkki siitä että hauvelia ei ole näkynyt blogissa pii-itkään aikaan:)

  VastaaPoista
 3. Voin kuvitella, että tuo hame ei ole ollut paras valinta tuuliseen talvisäähän. Itse olen tänä talvena pukeutunut tuon tyyliseen mekkoon useasti, kun on ollut rientoja.
  No, onneksi pian on kevät ja sitten taas tarkenee paremmin. Ja tuo sopii hyvin myös kevään vekkitrendiinkin. Ainakin Italian Voguessa oli tuollaisia sifonkisia mekkoja inspiraatiokuvissa paljon. -M

  VastaaPoista
 4. - M: Hulmuhelmoja on tosiaan näkynyt runsaasti myös katumuotikuvissa:)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?