keskiviikko 25. tammikuuta 2012

w h e n i n c o v e t e u r


"Missonin kuosi tuo rantakelit talven keskelle.
Punoshattu on Korsikalta ja korallikoru äidin 70-luvun Ibizan tuliainen"

4 kommenttia:

 1. Kyllä masentaa, kun tämän kuvan jälkeen katsoo ulos ikkunasta! ;)
  Mä olen alkanut kunnolla tykästymään Missonin kuoseihin vasta vähän aikaa sitten. Rakastan myös sitä, miten Missoni leikittelee väreillä. Luin vähän aikaa sitten hyvän lehtijutun tästä brändistä, mutta en muista enää mikä muotilehti se oli..

  VastaaPoista
 2. Aaah, kun tata kuvaa katsoo en malttaisi millaan odottaa 2 viikon paasta alkavaa lomamatkaa Floridaan. Oma loma-asu versioni tuosta kuvasta voisi olla musta silkkitoppi, valkoiset housut, punaista korallikaulakorua en omista joten sen sijaan kaytan suurta turkoosi/hopea-kaulakorua, ja lupsahteleva-lierista punoshattua. JEE! Ja laukuksi tietysti Michael Korsin vanha korilaukku!

  VastaaPoista
 3. Night at Vogue: :) kiva!
  Alma: Nyt pitäisi varata joku äkkilähtö:) Missoni tuo mieleen hiekkarannat ja auringon porotuksen:) Ovat onnistuneet siis mielikuvamarkkinoinnissa aika hyvin;)
  NYC Fashionista: Oih, toivotan teille oikein hyvää lomaa! MK:n vanha korilaukku kuulostaa ihanalta. Oma täydellinen korilaukku vielä etsinnässä:)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?