sunnuntai 22. tammikuuta 2012

p a l j a a t s ä ä r e t


Elelonora Carisi


Jos yllä olevan kuvan rajaa vyötäröstä ylöspäin, niin asu käy talvi-inspiraatiosta. Alaosaa katsoessa tulee ainakin Suomen talvisäässä vain kylmiä väreitä!

Asukuvia kaipaileville tiedoksi, että (taas) tänään pukeuduin CG:n tummanruskeaan parkaan, toppahousuihin ja Meindl:in talvisaappaisiin...

8 kommenttia:

 1. Allekirjoitan tästä kokonaisuudesta kaiken muun paitsi nuo sukat!!! Hopeankimalteiset vielä, huh huh. ;)

  VastaaPoista
 2. Oih, upea takki. Ja kivasti jotain pinkkiä sieltä alta pilkottaa.

  Juuh, vähän asettaa haastetta lumikelit omalla tyylikkyydelle..

  VastaaPoista
 3. BagMiss: Tuolla "antaa kylmät väreet" voi todella olla kaksi merkitystä!;) Mielestäni tuo nainen kantaa sukat+sandaalit yhdistelmän niin mutkattomasti ettei minun silmissä näytä pahalta:)
  Vanilla: Mistäköhän tuollaisia takkeja saa? Luulisi että täällä pohjolassa niitä tarjottaisiin, mutta mutta...
  NYC Fashionista: Niin on, onkohan tuo jonkun huippusuunnitelijan luomus vai voisikohan tuollaisen löytää joltain tuntemattomalta brändiltä. Kaunis takki yhtä kaikki!

  VastaaPoista
 4. hmmm, takki nayttais olevan nahkaa ja sen verran laadukasta etta veikkaisin jotain huippumerkkia. En tosiaankaan tieda kenen takki kyseessa mutta tyylillisesti voisi kallistua Michael Korsin, Burberryn tai jopa Ralph Laurenin puoleen.

  VastaaPoista
 5. NYC Fashionista: Niinpä, itse mietin että olisiko jopa Hermès? Toinen suosikkiveikkaus on Michael Kors. Tuo kaulus ja väri ovat jotenkin niin korsmaisia.
  Night at Vogue: Niin on :)

  VastaaPoista
 6. Minustakin tässä asussa parasta ovat juuri sukat ja kengät! Rumankaunista yhdistelya ehkä? Cool.

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?