keskiviikko 21. joulukuuta 2011

v a u h t i a j a v a a r a l l i s i a t i l a n t e i t a

ylipolvensaappaat rizzo / kotelomekko filippa k /
vyö fendi / laukku balenciaga /
neuletakki filippa k /
huivi zarasaappaat stocka / kotelomekko filippa k /
takki zara / huivi missoni /
laukku chanel

En valitettavasti valehdellut, kun kerroin viettäneeni lähes koko syksyn tuossa filippa k:n kotelomekossa. Alemmassa asussa kokeilin varovaisesti jo ensi kevään ja kesän pastellitrendiä. Trendin airueena toimi pari vuotta sitten zarasta ostamani lyhyt villakangastakki, jossa on hauskasti balenciagamainen takalaskos.

6 kommenttia:

 1. Nattia bisnespukeutumista! Kylla tuossa kotelomekossa kelpaa yhden talven elella - Fendin vyo kaunis piste i:n paalla.

  VastaaPoista
 2. NYC Fashionista: Kiitos:) No niin kai se on todettava ja elettävä:) Aamulla kiiressä ei tosiaan ehdi (eikä kai tarvitsekkaan?) pahemmin pohtia tyylien syviä, kunhan ehtii palaveriin;)

  VastaaPoista
 3. Minusta sinulla on erityisen kauniit hiukset. Teetkö niille mitään aamuisin, laitatko mitään aineita?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Voi kiitos sinulle kauniista kommentista:) Voin kiittää hiuksistani Incohin Lauraa joka niihin laittaa raitoja aina kuuden viikon välein;) En käytä mitään tuotteita hiuksissa, föönan aamuisin ja suihkautan hiukan lakkaa, että haitulit pysyvät kurissa. Hiuslaatuni on kuulemma lasinen ohut suomalaishius, eli aika hankala muotoilla...
  Hyvää joulua sinulle!:)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa palata bloggailun pariin kun nain upeita bloggari kanssasisaria!

  xx

  VastaaPoista
 6. Inaria: Jes, kiva että palasit tuonne vanhaan (päivitin linkin heti tuonne sivupalkkiin)!:) Se Kimallus oli aavistuksen verran hankala lukijan kannalta...:/

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?