perjantai 16. joulukuuta 2011

s a t a y


nilkkurit topshop / nahkalagginsit manoush /
paita whyred / neule filippa k /
takki sonia by sonia rykiel /
tuubikaulaliina kaitaliina /
laukku fendi 

10 kommenttia:

 1. Aah, nuo sinun nahkalegginsit oi voi. Voiko kysyä, ootko tilannut netistä vai löytänyt kaupasta? Näyttävät niin hyviltä ja juuri sellaisilta mitä olen kaipaillut :)

  - Iiris

  VastaaPoista
 2. Iiris: Voi kiitos! Ne on tilattu Flannels Fashion nimisestä nettikaupasta. Kurkkasin juuri, mutta siellä ei tällä hetkellä niitä valitettavasti näyttänyt olevan. Ostin omani noin vuosi sitten aleista. Toivottavasti löydät jostain täydelliset yksilöt:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Katri! Olen herännyt myöhään tähän ihastukseen, vuoden verran oon nähnyt vastaavia siellä sun täällä ja nyt tajusin että nehän ovat aivan ihanat! Mukana tuli tahtotila "mulle heti nyt" :)
  - Iiris

  VastaaPoista
 4. Sinulle sopisi hyvin kirkkaanpunainen tai tumma huulipuna tuon luonnollisen silmämeikin ja kauniin ihon pariksi! Kerran sinulla oli ja se näytti upealta kun tyylisi on muuten niin luonnollinen!

  VastaaPoista
 5. Iiris: Ole hyvä!:) Nuo ovat kyllä just sitä mitä itsekin silloin etsin. Aitoa nahkaa, mukavat jalassa ja hyvälaatuiset.
  I May Say: You're very welcome dear:) Kiitetään vapaapäivää jonka ansiosta sain otettua valokuvat kahden aikaan päviällä jolloin valoa riitti näihin otoksiin:)
  Anonyymi: Voi kiitos kauniista kommentistasi! Olenkin pikkuhiljaa ryhtynyt käyttämään enemmän tummia huulipunia ja huulikiiltoja. Ne tuntuvat kirkastavan ilmettäkin näin syksyn keskellä, joten niitä tullaan näkemään täällä bloginkin asukuvissa jatkossa:)

  VastaaPoista
 6. Kiva nähdä pitkästä aikaa asukuva! Tuo Fendi on kyllä aivan ihana! <3

  VastaaPoista
 7. Maria: Kiitos, täytyy varmaan yrittää vähän kunnostautua asukuvien suhteen;)
  Fendi on osoittanut paikkansa vaatekaapissa ja olenkin käyttänyt sitä tosi ahkeraan!

  VastaaPoista
 8. Tuossa Fendissäsi on kyllä ihan superihana väriyhdistelmä!

  VastaaPoista
 9. Gloria: Kiitos! Tykkään itsekin hurjasti. Yllättävän helppo yhdisteltävä monenkin jutun kanssa:)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?