maanantai 12. joulukuuta 2011

( i n s p i r a a t i o t a ) m e t s ä s t ä m ä s s ä

Viimeisen kuukauden aikana en ole ehtinyt juurikaan ajattelemaan tyyliasioita ja olen turvautunut liiankin useana aamuna mustaan filippa k:n kotelomekkoon. Tuntuu että oma tyylikin saa osansa kaamosmasennuksesta. 

Oletteko huomanneet että netistä ei millään tahdo löytyä kunnollisia talvipukeutumiseen sopivia inspiraatiokuvia. 
Taidan käpertyä lämpimään neuleeseen ja odottaa höyryävä kaakaomuki kädessä ensi kevättä.


(kuvat: oliviapalermo.com,
thefashionist,
all the pretty birds,
jak&jill)

14 kommenttia:

 1. Haikeudella sitä katsoo villakangastakki&avokaat yhdistelmiä.

  Huomenna taitaa olla taas käyttöä Huntereille.....

  Toivottavasti postauksesi ei tarkoita taukoa?

  Mukavaa joulunaikaa toivottaen,
  Sofia

  VastaaPoista
 2. Sofia: Ei sentään taukoa, mutta varmaan vähän verkkaisempaa postaustahtia. Tänään taitaa tosiaan olla kumisaapaskeli.
  Tunnelmallista joulua sinullekin!:)

  VastaaPoista
 3. KOralli ei ollenkaan ole lempivärini, mutta oih, miten ihanalta se näyttääkään tuossa kuvassa kevyen rusketuksen ja keltakultakorujen kanssa!
  Ja hitaasti lämpenen myös Celinen laukullekin, juuri tuo on kaunis kombo...

  VastaaPoista
 4. Todellakin. Vaikka katumuotisivustoja on netissä mielin määrin, oikeasti talvisia tai näille leveyksille käyttökelpoisia (eli talvisia) asukokonaisuuksia ei todellakaan tule juuri koskaan vastaan. Turhauttavaa!

  Valon vähyys on vaikuttanut kieltämättä omaankin bloggaamiseen, siis siihen, ettei sitä juuri ole.

  VastaaPoista
 5. Toi "naama" on kyllä ihana. Alan lämmetä sille pikkuhiljaa! Laadukkaita talvi-inspiskuvia on tosiaan mahdoton löytää...

  VastaaPoista
 6. Aaaaaa oranssit kenkulit ja kynsilakat. Voi kunpa jo vois.... no voihan sitä, jos ei muuten niin sisällä kaamosta karkoittamaan! Puss.

  VastaaPoista
 7. Tuo laukku on kyllä ihana! Talvipukeutuminen on kyllä välillä vähän tylsää, mutta kesällä taas ei voi kerrostaa ja aina on liikaa päällä. Koskaan ei ole hyvä :D

  VastaaPoista
 8. Gloria: Voi niinpä, vielä kun saisi tuon rusketuksen ja lämpimät kelit..:) Minäkin olin Celinen laukun suhteen vähän hitaasti lämpiävä, kunnes sain lainata Jepsukan laukkua Pariisissa. Silti vielä ihailen kaukaa.
  Vimps: Tätä olisi mielenkiintoista tutkia enemmän. Onko kyse siitä että katumuotikuvaajat eivät ole liikkeellä pahimmilla talvikeleillä vai eikö inspiroivaa talvipukeutumista todella ole?!
  BagMiss: The face of Celine:)
  Paula: Hyvä idea, taidankin lakata varpaankynnet anarkiamielessä (tätä kaamosta vastaan siis) kirkkaan pinkeiksi:D
  Night at Vogue: Celinen Luggage on super:) Tuo on niin totta! Huivi-ihmisenä odotan kesällä aina että tulisi syksy niin saisi käyttää huiveja:D

  VastaaPoista
 9. Voi ihanuus, sinä olet inspiraationi. Harmittaa, kun et laita omia asukuvia enemmän tänne.

  Rauhallista joulunodotusta!

  VastaaPoista
 10. I May Say: :) Kiitos! Kylläpä kommenttisi piristi ihanasti kaamosfiilistä. Tänään asussa taisi olla jonkin verran edes ideaa. Viininpunaiset nahkahanskat, kaviaarinahkainen chanel, Balenciaga henkiset nilkkurit ja Kaitaliinan kudottu mudanharmaa kauluri.
  Valitettavasti kuvausolosuhteet olivat kaukana siedettävistä...

  VastaaPoista
 11. Samaa mieltä kuin I May Say! Ihania on kaikki muualta tuodutkin inspiskuvasi, mutta tosiaan nuo olosuhteet on aika kaukana siitä, mihin se oma asu pitää rakentaa :)

  Mukavaa viikonloppua ja kaunis tuo tämän päivän postauksen asusi!

  VastaaPoista
 12. Vanilla: Niinpä, täällä pohjolassa on kyllä ihan eri olosuhteet kuin esimerkiksi Pariisissa:)
  Kiitos, ja kivaa viikonloppua sinullekin!:)

  VastaaPoista
 13. Tuo on kyllä niin totta! Ankeaa katsella kuvia, joissa naisilla on sandaalikorkkareita tai hame niin, ettei alla ole paksuja sukkiksia... Täällä kun säänmukaisempi pukeutuminen on kumpparit ja joku vesisadetta kestävä takki. Tyylin kaamosmasennus tosiaan!

  VastaaPoista
 14. Tuulia: Juurikin näin! Ja todellisuudessa sitä raahaa vielä jumppakamoja ja alepan kauppakasseja tuolla kaupungilla mukanaan:D

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?