keskiviikko 19. lokakuuta 2011

i n s p i r a a t i o p ö y d ä l l ä


(kuvat: elle.com, thesartorialist, waynetippets)

7 kommenttia:

 1. Toiseksi alimmainen kuva - breath taking. Aivan upea väri mekossa.

  VastaaPoista
 2. Lavii: Niin onkin! Upean sävyinen punainen:)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia, ylimmäisen ja alimmaisen olen itsekin napannut omaan inspisarkistooni :) osaisitko muuten suositella hyvää ompelijaa Helsingin alueelta? Mulla olis yks pientä fiksausta kaipaava DVF -mekko,ja kaipaisin vinkkejä hyvistä ompelijoista :)

  M

  VastaaPoista
 4. M: Helsingin alueelta en osaa oikein suositella ketään. Usein olen pettynyt ompelun laatuun tai hinnat on ihan pilvissä. Oma luotto-ompelijani asuu puolentoista tunnin ajomatkan päässä kesämökkimme lähellä. Hänellä on näkemystä ja hinnat kohdillaan. Harmillista etten voi tässä asiassa olla avuksi.Toivottavasti löydät hyvän ompelijan:)

  VastaaPoista
 5. M: Helsingin alueelta en osaa oikein suositella ketään. Usein olen pettynyt ompelun laatuun tai hinnat on ihan pilvissä. Oma luotto-ompelijani asuu puolentoista tunnin ajomatkan päässä kesämökkimme lähellä. Hänellä on näkemystä ja hinnat kohdillaan. Harmillista etten voi tässä asiassa olla avuksi.Toivottavasti löydät hyvän ompelijan:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kuitenkin :) Hyviä ompelijoita on kyllä äärimmäisen hankala löytää!

  M

  VastaaPoista
 7. No siina olikin tosi oranssit housut! Olisinpa itsekin vanhana rouvana noin chic niin kuin rouva kuvassa nro 2.

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?