sunnuntai 23. lokakuuta 2011

d e l f i n a

Kuvasarja on Harper's Bazaar (US) -lehdestä. Lehti on aina ollut yksi suosikkimuotilehdistäni. Tämä kuvasarja on kuvattu Delfina Deletterez Fendin pariisinkodista. 

10 kommenttia:

 1. Ihana blogi – kiitos linkistä, hienoa, että löysin tänne!

  VastaaPoista
 2. Sara K: Kiitos, kiva että löysit tänne, olen suuren suuri blogisi fani. Kirjoitat (ja kuvaat) niin kauniisti:)

  VastaaPoista
 3. Ihan fanstuja kuvia! Ja kyllä, Harper's Bazaar on mahtava :)

  VastaaPoista
 4. Evi: Niin on!:) Oletko muuten lukenut Elin Kling:in StyleBy lehteä? Se on uusi suosikkini vanhan kunnon HB:n rinnalla:)

  VastaaPoista
 5. US Harpers on mun salainen pahe, tilasin sitä vuoden yläastella :D

  VastaaPoista
 6. Maria: Haha, mainiota:) Ne kannet on ihan maailman kamalimpia, mutta monet muotijutut on tosi oivaltavia ja aikaa kestäviä.

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia ja yksityiskohtia.
  Mun lehtisuosikit on myös US HB ja tervetullut uutuus StyleBy. Miten ne ruotsalaiset aina osaakin... :)

  Marde

  VastaaPoista
 8. Marde: Tuo StyleBy on vaan niin hyvä! Olin ihan superiloisesti yllättynyt kun Elin Kling:in oma tyyli ei iske ihan täysillä. Lehti kuitenkin tarjoilee monipuolisesti ja mielenkiintoisesti muotia ja muoti-ilmiöitä.

  VastaaPoista
 9. Tama on mennyt ihan ohi vaikka olen HB'n tilaaja.. Multa taisi kiireen keskella jaada lokakuun nro lukematta. Tyo vie kylla nyt ihan liian paljon aikaa kun ei ehdi edes lehtea selailla. Toivottavasti tama loytyisi viela jostain kasasta kotoa. Ihana koti Delfinalla! Ah niin Pariisilainen.

  VastaaPoista
 10. NYC Fashionista: Nuo ihanat kalanruotoparketit ja korkeat huoneet antavat upeat puitteet mielenkiintoiselle sisustukselle. Toivottavasti löydät lehden vielä jostain ja ehdit siihen tutustua ajan kanssa:)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?