lauantai 3. syyskuuta 2011

s y k s y v i e j a t a k s i t u o
Voi tylsyyttä miten hankala on löytää valkoista silkkipaitaa. En viitsisi tilata Shopbopistakaan tullien ja verojen takia. Olen metsästänyt paitaa jo vaikka kuinka kauan. Kertokaa ihmeessä jos teillä on jotain vinkkejä. Paidan tulisi olla vitivalkoinen, kaksi taskua edessä, suora malli (ei sisäänottoja), tarpeeksi paksu kangas (ei läpinäkyvä) ja materiaali mielellään silkkiä, hinta noin 100-150 euroa.

16 kommenttia:

 1. Whyredilla on valkoinen kauluspaita naisille paksusta silkistä (ca. 150?)

  MAHTAVA TURKIS!!!! Miksen varastanut sitä sulta kun mulla oli mahdollisuus ;)

  VastaaPoista
 2. Jepsukka: Kiitos vinkistä! Täytyy käydä kurkkaamassa Beam:stä, muistaakseni se myy Whyrediä:)

  VastaaPoista
 3. Onko toi uusi Balenciaga, en oo ennen nähnyt sitä? Mikä väri? Itse tein juuri tilauksen Balenciagan Printempsin myymälään. :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Balenciaga on itseasiassa ensimmäiseni ja ostin sen Pariisin Balenciagan myymälästä jo kolmisen (?) vuotta sitten:) Minkäslaisen Balenciagan tilasit? Minua himottaisi seuraavaksi Papier tote...Iiks, näihin Balenciagoihin tulee himo!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana toi turkis! Pakko saada joku samantyyppinen! :)

  VastaaPoista
 6. Classic cityn tilasin värissä papyrus. Alun perin piti ostaa musta, mutta päädyin sitten tuohon väriin, mustiahan aina saa. Seuraavaksi olisikin sitten mielessä ehkä Day mustana tai antrasiittina. Viimeistään sen jälkeen täytyy alkaa laukunostolakkoon. Alle vuoden sisään on tullut ostettua kahdeksan laukkua näitä Balenciagoja lukuunottamatta.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Kiitos:) Onnea metsästykseen;)
  Anonyymi: Oih, kuulostaa ihanalta! Minulla on Giant Day turkoosina myynnissä, jos kiinnostaa?
  Voi, laukkufriikki vaan innostuu kun kuulee ostoksistasi:) Mitä muuta ihanaa olet ostellut kokoelmaasi vuoden aikana?

  VastaaPoista
 8. Eli jos löydät muuten täydellisen silkkipaidan, mutta hinta onkin 25 €, niin se ei käy? Kriteerit eivät täyty? ;)

  VastaaPoista
 9. Neiti E: haha, joo, en suostu käyttämään mitään halvempaa ihollani;)
  Meinasin lähinnä että tuo olisi maksimihinta mitä suostun maksamaan silkkipaidasta:)

  VastaaPoista
 10. Sama paita minullekin kiitos täysin samoin kriteerein. Sitten olisi syksyn vähäiset hankinnat tehty. Täytyy yrittää metsästää tuota Jepsukan mainitsemaa Whyredin tapausta jostakin nettikaupasta.

  VastaaPoista
 11. Tämä asu on IHANA! Yksinkertaisesti täydellinen. Tuo turkiskaulus on niin hurmaava - onko se second hand?

  Mä olen löytänyt täydellisimmät valkeat silkkipaidat, juuri tuota haluamaasi mallia, kirppareilta, second handia siis. Myös h&m:llä oli keväällä sellainen, mutta en löytänyt sitä enää omassa koossani valkeana. Malia on myös kehunut Equipmentin silkkipaitoja, mutta minulla ei ole merkistä henkilökohtaista kokemusta; hyvältä ne ovat kyllä neiti M:n päällä näyttäneet.

  VastaaPoista
 12. Turun Zarassa oli valkoisia silkkipaitoja alessa, kun viimeksi kävin siellä. Ostin oitis omani. Tarkkaa hintaa en enää muista, mutta alle satasen se oli. Ainoa miinus on se, että malli oli sellainen "kaulukseton" paitapusero, muuten kyllä tosi kiva ja olen käyttänyt sitä paljon. Eikä ne kaulukset edes näkyisikään, kun mulla on yleensä aina hiukset auki... ;)

  VastaaPoista
 13. Aivan ihana tuo ruskea Balenciaga... Uuh! :D

  VastaaPoista
 14. Mitews Filippa K, ainakin pari viikkoa sitten Stockalla oli juuri kuvailemasi malli. Ihana asu, by the way!!

  VastaaPoista
 15. Kiitos vinkeistä, Olen sovittanut jo Zaran ja Filippa K:n mallit, mutta Zaran malli oli tosiaan kaulukseton ja se FilippaK:n kermanvalkoinen ja haluaisin ihan puhtaan valkoisen...Metsästys jatkukoon!:)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?