torstai 8. syyskuuta 2011

s y k s y t u o s i l v a n a n


11 kommenttia:

 1. Ai ai miten upea! Huoh! Värikin on ihan nappi.

  VastaaPoista
 2. voi miten upea! tuo malli on niin kaunis ja värikin todella tyylikäs:) saako udella, että mistä laukkusi ostit?

  VastaaPoista
 3. Valitsit sitten vielä sen parhaan värin!!! Aivan ihana, seuraavaksi actionkuvia, please. :D Tuo kohtalaisen pitkä top handle on varmaan kätevä, kun sitä voi kantaa kyynärtaipeessakin eikä tarvitse kantaa pelkästään kädessä.

  VastaaPoista
 4. Malia: Kiitos! Tykkään hurjasti:) Piristää mukavasti omaakin vaatekaappia kun voi pukea uusia kokonaisuuksia vanhoista jutuista tuon kaveriksi!
  Anonyymi: Ostin tuon Mytheresa -nimisestä saksalaisesta verkkokaupasta. Suosittelen lämpimästi, heidän verkkokaupassa homma pelaa:)
  http://www.mytheresa.com/
  BagMiss: Voi kiitos, kiva että tykkäät myös tuosta värikombosta. Itse olen aivan ihastunut. Yleensä ostelen mustia ja neutraaleja laukkuja joten olin huolissani miten saan yhdisteltyä tuota laukkua, mutta se toimii NIIN monen värin kanssa:) Actonionkuvia seuraa heti kun "malli" ei ole naama punainen pyöräilystä tai aamulla sarastaisi tarpeeksi aurinkoa että kuvia saa otettua:D

  VastaaPoista
 5. Aivan upeat värit, sekä päällä että sisällä!

  VastaaPoista
 6. Onnea vielä morsiamelle, asusi, meikki ja kampaus olivat kauniit, kuten sinäkin.
  Jä tämä laukku, ei huono sekään ;)
  Fashion-kirppis on hei marraskuussa, en ehtinyt järkkäämään ennen kuin painumme Ranskaan lomalle. Toivottavasti pääset sitten myymään!

  VastaaPoista
 7. Tämä laukku on niin kaunis! :) Minäkään en malta odottaa että näen sen asujen osana!

  VastaaPoista
 8. Ihana laukku!

  Miksi sinusta ei saa koskaan suoraa kasvokuvaa, vaikka olet niin kaunis? Meikkivinkit voisivat myös olla kivoja! :)

  VastaaPoista
 9. A Beauty! And you'll wear it well :-)

  Olen itsekin etsinyt tuollaista Silvanan tyyppista top handle kassia. Olisin ottanut Silvanan mutta sen top handle oli minulle hieman liian ahtaan tuntuinen. (Ajattelin ettei mahdu talvitakkini tai turkkini kanssa paksuun kyynarvarteeni roikkumaan.) Sitten katsastin Guccit, mutta sama juttu, plus laukku vaikutti tosi pienelta isoon kokooni verrattuna.. Huomenna vuorossa Mulberryn kauppa, toivottavasti sielta loytyisi!

  VastaaPoista
 10. oij joi! Upea! Niin nappi väri kuin mallikin!

  VastaaPoista
 11. Gloria: Fendillä osataan:) Aina upeita yksityiskohtia!
  Hanna: Kiitos kaunis:) Ja Ranskan loma kuulostaa just siltä minkä vuoksi kannattaa kirppistä siirtääkin:D Kirppislaatikot odottavat kyllä kiltisti varastossa! Ja edelleen olen innolla tulossa myymään.
  Maija: Kiitos, yleensä en osaa laukuissa hurjasti värejä käyttää, mutta tämä tuntuu omalta:)
  Anonyymi: Kiitos:) Täytyypä kiinnittää huomiota tuohon kuvausasiaan, yleensä yritän valita vaan kokonaisuudessaan parhaat kuvat, joten ilmeisesti naama suoraan kameraan otetut ei ole jostain syystä toimineet:) Meikkaamisessa olen ihan noviisi, joten en uskalla neuvoa. Suosittelen kyllä lämmöllä M.A.C:in meikkipistettä (ja meikkejä) jos vaan olet niiden ulottuvilla!
  NYC Fashionista: :) Tajusin Silvanan ostettuani että minun kaikki laukut (yhtä Chanelia lukuun ottamatta) on sellaisia slouchy:jä (en keksi parempaa sanaa, lörttöjä?) ja tämä on ensimmäinen tuollainen itsestään seisova laukku. Iiks, en ole kokeillutkaan paksumpien takkien kanssa miten käy. Toisaalta tuo olkahihna on niin kätevä että pidän tuota aika usein (esim. pyöräillessä) cross body:nä (miksei näille sanoille löydy vastinetta suomeksi;)
  Mulberryn Alexahan voisi olla aika kiva?
  Vanilla: Voi kiitos:)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?