perjantai 16. syyskuuta 2011

l u x b a g

Kävellessäni Kluuvikatua eilen jouduin hieraisemaan silmiäni kun näin Celinen luggage laukun liiketilan näyteikkunassa Kämp -gallerian suunnalla. Kävelin sisään ja kysyin arasti myyjältä onko liike jo auki sillä kaikki hyllyt eivät edes olleet vielä paikoillaan. Minut toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi ja tajusin pienen liiketilan sisällä ollessani tulleeni uudelleen avattuun Luxbagiin

Myyjä - ja samalla liikkeen toinen omistaja - Jarmo Pouttu on Eija -vaimonsa kanssa perustanut Luxbag -laukkuliikkeet Helsinki-Vantaan lentokentällä ja toisen Helsingin Kluuvikadulla. Mikä sen ihanampaa kuin asioida liikeessä jonka omistajan kanssa voi uppoutua keskusteluun Celinen laukkujen ihanuudesta tai vaikka maailman taloustilanteesta. 

Kipin kapin kaikki laukkufriikit Luxbagiin! Celinen laukkujen hyllyaika ei ole pitkä.9 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta paikalta! Celinen laukut ovat ihania!

  http://www.nightatvogue.com

  VastaaPoista
 2. Siis täh! MIten mä olen onnistunut missaamaan tämän?! Sinne ja äkkiä!! :D Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Celinen laukut ovat kyllä upeita! :)

  VastaaPoista
 4. Ai nyt se on avattu! Pitää heti mennä katsomaan! Mutta taidan jättää lompakon suosiolla kotiin ettei tule houkutuksia - kuten kyseisen butiikin lentokenttäliikkeessä kävi. :)

  VastaaPoista
 5. Upeita nahkalaukkuja!

  Tuollainen Céline olisi kyllä unelma. Rakastan kauniita ja laadukkaita nahkalaukkuja - merkillä ei ole mitään väliä kunhan nahka on laadukasta ja malli kaunis ja kätevä. En valitettavasti ymmärrä yhtään nyt niin huudossa olevia LV-laukkuja, ne näyttävät niin muovisilta :/

  Kivaa, että Helsinkiin on saatu tuollainen laukkukauppa!
  Mukavaa viikonloppua,
  Petra

  VastaaPoista
 6. Mitä hintaa Celinen totesta pyydetään Luxbagissä? Kysyn vaan että pitääkö mun odottaa ulkomaan matkaa tai voinko saada ihanuuden omakseni jo nyt :)

  VastaaPoista
 7. Night at Vogue: Niin ovat:)
  BagMiss: Samaa mietin minäkin! Mutta hyvä että nyt bongasin:)
  Marjaana: Uudetkin mallit tuntuvat jo nyt klassikoilta:)
  Beany: Hih, lompakko kannattaa jättää kotiin, niin ihania juttuja tuolla oli että oli ihan "kid in a candy store" -olo;)
  Petra Pauliina: Eikös olekin! Mukavat viikonloput (vai pitäisikö jo toivottaa alkavaa viikkoa) sinullekin:)
  Anonyymi: Tote taisi olla 1200 euroa jos en ihan väärin muista. Mielestäni ihan samat hinnat kuin esim. Pariisissa oli:)

  VastaaPoista
 8. Nuo näyttää niin ihanilta. <3 Harmi etten asu Helsingissä, muuten olisin siellä jo kuolaamassa. :)

  VastaaPoista
 9. Mäki kävin tuolla muutama viikko sitten ja jäi koko päivän ajaksi todella hyvä fiilis kun omistaja oli niiiiin mukava. :D Vaikka en edes mitään ostanu... vielä. ;)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?