tiistai 6. syyskuuta 2011

c h o r i z o

Tässä tämän päivän ja muutaman päivän takaisia asukuvia. Lauantaisen Gloria -lehden muotinäytöksen kuva-antia ja videoita voi muuten tarkastella täältä. Tyylikkäiden näytösvieraiden kuviin oli päässyt myös mainio bloggaajakaverini Sissi.


kengät rizzo / housut h&m /
toppi järvimuoti / jakku h&m /
laukku prada / huivi maxmara


kengät topshop / housut h&m /
paita filippa k / viittatakki zara
laukku ysl / huivi missoni

5 kommenttia:

 1. Ihana Missonin huivi!! Haluaisin kans.

  Tästäpä tulikin mieleeni että viime talvena ostin Missonin rantapyyhkeen kesää ja auringonottoa varten enkä käyttänyt sitä menneenä kesänä kertaakaan. Tuolla se pyyhe on edelleen, kaapissa. Mikä ihanan aurinkoinen kesä olikaan ja mä en maannut auringossa yhtenäkään päivänä! Buu!! Taidan ottaa pyyhkeen ihan sisäkäyttöön. :)

  VastaaPoista
 2. Nina: Voi kiitos! Ostin sen my-wardrobe.com:sta. Hurjan epäonnista ettet päässyt kertaakaan rannalle nauttimaan ilmoista. Minulla oli kyllä vähän sama stoori kun käytin lomat juhlien toteuttamiseen...mutta ensi kesänä sitten parempi tuuri meillä molemmilla;)

  VastaaPoista
 3. Kauniit värisävyt kaikissa asukokonaisuuksissa - harmoniaa! :D Ihana tuo pikku-Prada...

  VastaaPoista
 4. Oi, ihana YSL Muse! Omistan itse aivan samanlaisen, joskin eri värisenä. Pitäisiköhän taas kaivaa se esiin...

  VastaaPoista
 5. BagMiss: Pikkuprada on niin syötävän suloinen ja vielä suklaan. lakritsan ja kinuskin väreissä:D nam!
  Mulberrytree: Kiitos! Tuo YSL on kyllä yksi ihan parhaimmista laukkuostoksista ikinä. Minkävärinen Muse sinulla on? Kaiva ehdottomasti esiin!:)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?