torstai 4. elokuuta 2011

ä t s i i

kengät asos (vaihtokenkinä lv ballerinat) /
housut h&m / paita zara
kaulakoru topshop / laukku h&m /
aurinkolasit tom ford

6 kommenttia:

 1. Kauniin harmoninen asu! Ja iso jee H&M:n nahkalaukulle.

  Tarkastelin laukkua pari päivää sitten myymälässä ilahtuneena ja kuulin saman tien kahden nuoremman asiakkaan keskustelun: "Kiva kassi mut ei kai kukaan osta Henkalta mitään näin kallista?!" "No niinpä! Olis vaan tekonahkaa niin sais parilla kympillä."

  Niinpä niin. No, onneksi aidot materiaalit ilahduttavat ainakin meitä. :)

  VastaaPoista
 2. Raikas asu. Laukku vaikuttaa löydölle, tuollaiselle klassiselle mallille on aina käyttöä. Näyttää taipuvan olallekin hyvin eli taida olla mitään erityisen kovaa ja jäykkää nahkaa? -M

  VastaaPoista
 3. Nina: Kiitos:) Ei vitsit minkä keskustelun kuulit! Aidot materiaalit kunniaan. Minua ei haittaa vaikka tuo laukku tulisi aleihin, jos edes yksi tyyppi ostaisi sen sitten alesta mielummin kuin kymmenennen tekonahkahärpäkkeen.
  -M: Niin minäkin ajattelin, enkä antanut ajatuksen siitä että valmistaja on H&M, haitata hankintaani. Todella klassinen malli ja väri. Laukku on itseasiassa aika kovaa nahkaa, mutta tykkään siitä että se pitää yksinkin muotonsa. Ja sitä voi kantaa tosi monipuolisesti ja sinne mahtuu vaikka kuinka paljon tavaraa:D

  VastaaPoista
 4. Hei, sä ostit sen H&M:n laukun! :) Se on varmaan tarpeeksi syvä, ettei se vaadi sitä vetoketjua tavaroiden "suojaamiseen"?

  VastaaPoista
 5. Kaunis asu ja täydelline valkoinen paitapusero! Juuri tuollaista paitista olen etsinyt ikuisuuden...

  VastaaPoista
 6. BagMiss: Juu, ostin!:) Se on syvä, mutta ainakin nyt näin alkuun pidän sen sisällä kangaskassia joka suojaa muuten irrallaan olevia tavaroita. Ainakin näin kesällä on niin paljon taskuvarkaita liikkeellä että avonainen laukku on kutsu apajille...
  suvi m: Voi kiitos! Jos vaan pääset lähiaikoina Zaraan, niin sinne oli tullut uusia kauniita paitapuseroita. Tämä omani on jo pari vuotta vanha.

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?