maanantai 11. heinäkuuta 2011

o. p.

Style & The Cityn -sivuilta bongattu Olivia Palermo kauniissa kesäasussaan. Tämä tyyli-ikoni näyttää aina tyylikkäältä ja viimeistellyltä. Ja ihana huomata, että Olivialla on usein päällään vanhojakin hankintoja, eikä aina vaihda garderobiaan kausien mukaan. 

Tuo valkoinen silkkipaita on must hankinta omaankin kaappiin. Olivian versio on täydellinen: tarpeeksi peittävä kangas, klassinen ja naisellinen leikkaus sekä kiinnostavat yksityiskohdat.

7 kommenttia:

 1. Ihana! Mun täytyy nolona myöntää, että en omista ainoatakaan valkoista paitapuseroa ja nyt on sen oman yksilön haku käynnissä. :D Kai mulla on traumat jostain 10 vuoden takaisista rinnuksista liian kireistä polyesteri-viritelmistä..

  VastaaPoista
 2. Nouvelle: Ja mun täytyy myöntää että omistan neljä eri paitapuseroa joista jokaisessa on jotain vikaa...huoh. Sitä täydellistä etsiessä:) En yhtään ihmettele traumojasi. Samanlaisista ollaa kärsitty myös täällä:D

  VastaaPoista
 3. Sama ongelma täälläkin, joten jos löydätte jostain täydellisen valkoisen silkkipaidan niin vinkkiä kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Olivia Palermo on hyvä esimerkki siitä, että tyylikkyys ja trendikkyys ovat eri asioita, ja että trendin tavoittaakseen ei aina tarvitse uusia vaatteita.

  Paitapuseroiden osalta mulla ei ole juurikaan vinkkejä, kun välttelen valkoisia paitapuseroita ylipäänsä. Ehkä jostain business-henkisestä liikkeestä voisi löytyäkin sopivan paksua silkkiä oleva paitapusero (Maxmara, Andiata, jne)? -M

  VastaaPoista
 5. Minä olen myös sovitellut varmaan kymmeniä valkoisia kauluspaitoja. Täydellinen vielä etsinnässä täälläkin. Valkoisessa on usein se vika, että niistä näkyy aivan kaikki lävitse.

  VastaaPoista
 6. Henna: Ehdottomasti:)
  M: Olen täysin samaa mieltä! MaxMarassa ja Andiatassa olenkin asioinut "sillä silmällä", mutta sopivaa ei ole löytynyt...Mutta kiitos vinkeistä. Tätä Olivian kuvaa on hyvä pitää mielessä kun etsii sitä oikeaa paitaa:)
  Hanna: Ihan totta! Miksi niistä pitääkin tehdä niin läpikuultavia. Tsemppiä etsintöihin.

  VastaaPoista
 7. Olivian asu on täydellinen, paitis ja tuo hame näyttää hyvältä setiltä!:) Ja harvoin tuo tyylitaituri pukeutuukaan päin metsää :)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?