torstai 21. heinäkuuta 2011

f r a n k e n s t e i navokkaat louis vuitton / housut h&m /
paita zara / kaulakoru indiska /
jakku zara / laukku balenciaga

9 kommenttia:

 1. Oi mulla on ollut ikävä tuota laukkua. :D

  Täytyy ostaa tuo uusi Trendi matkalukemiseksi, harmitus jos siitä jäi kurjat fiilikset. :( Raivostuttavaa, että se muka kertoo ihmisestä kaiken jos on valmis ostamaan kalliin laukun, heti rinnastetaan tyhjäpääksi ja ties miksi..en jummarra, tai sitten olen jo niin tyhjäpää. ;P

  VastaaPoista
 2. Nouvelle: Hih, turkoosi B on kesälaukku. Ensi viikolla alkava loma inspiroi ottamaan sen naftaliinista jo vähän etuajassa:D
  Ei minulla enää ole niin huono fiilis siitä Trendin jutusta. Sain niin kivoja kommentteja lukijoilta että on jo parempi mieli. Harmittaa vaan jos joku sen vuoksi saa ihan väärän kuvan minusta. Joidenkin ihmisten on vaikea ymmärtää että laukkufiilistelijän elämään kuuluu paljon muutakin:)

  VastaaPoista
 3. Hieno juttu! Tätä samaahan ollaan päivitelty monet kerrat vanhassakin blogissa ja kuvittelisi vaan, että jos toimittaja on jo niistä ajoista seurannut bloggaamistasi ja otti yhteyttä, niin oltaisi kerrankin saatu pelkästään positiivinen laukkujuttu ja niillä mielin varmasti lähdit mukaan juttuun, mutta
  väkisinkin aina jotkut haluavat saada väärän kuvan, ei sille vaan voi mitään.

  Olet ihana, keep up the good work! <3

  VastaaPoista
 4. Olen niin samaa mieltä tuosta, että turhan moni leimaa laukkufriikin tyhjäpääksi. Minua on muuten blogissani sellaiseksi joskus nimiteltykin, ei ollut kovin kivaa. Olen laukkujen lisäksi kuitenkin kiinnostunut monista muistakin asioista, mutta mielestäni esimerkiksi matematiikka ja alkeishiukkasfysiikka eivät istuisi blogini aihepiiriin, vaikka niistä olenkin erittäin kiinnostunut. Tuskin kukaan menee autoista intoilevia miehiä nimittelemään tyhjäpäisiksi? Tai onko vaikkapa koiraharrastajia syytetty siitä, että elämässä ei ole varmaankaan mitään muuta sisältöä? Toki joillain menee yli, mutta eiköhän suurin osa ihmisistä ole ihan fiksuja kuitenkin.

  Täytyy sanoa, että minulla on sinusta ainakin oikein positiivinen kuva! Niin ja ihana tuo Balenciaga, minäkin olen haaveillut Daysta Giant metalliosin, ne kun kaiketi ovat poistumassa. :(

  VastaaPoista
 5. Nouvelle: Aivan, hiukan kummallista, mutta kaikkia ei voi aina miellyttää:) Kiitos ihan hurjasti sinulle kun olet koko bloggaaja-aikanani ollut aina niin kannustava!
  Tuulia: Ilmeisesti se on joku automaattinen olettamus että laukkufriikki ei voi olla kiinnostunut mistään muusta kuin laukuista. Hyvin surullista. Vaikka olen kiinnostunut historiasta, lukemisesta, agilitystä, hyväntekeväisyydestä, ruoanlaitosta, leivonnasta, metsästyksestä ja puutarhanhoidosta, niin blogini on rajattu vain yhdelle kiinnostukseni kohteista. Täällä myös toinen matematiikkaintoilija! Tykkäsin koulussa tosi paljon matikasta:)
  Kiva että blogin perusteella välittyy positiivinen kuva!

  Ovat poistumassa? Mitä ihmettä? No, ehkä niistä tulee vielä sitten halutumpia:D Mielestäni ne uudet pikkuniitit on myös tosi kauniita. Minulla on se pieni liila cross-body, jossa on ne pikkuiset "giant" niitit.

  VastaaPoista
 6. Lueskelin tosiaan juttuja PurseForumilta, ja vaikuttaisi siltä, että ensi kevään kokoelmaan tulisi pienemmät giant hardwaret, jotka ovat vähän niitä nykyisiä pieniä isommat kuitenkin. Pitääkin kaivaa kuvia siitä sun crossbodysta, olen vähän arponut, että tykkäänkö tuosta ajatuksesta vai en. Näyttää varmasti kivalta ainakin pienemmissä laukuissa. Tosin nyt mulle tulee kiire clutchin ostoon, sen tahdon niillä isoilla!

  VastaaPoista
 7. Tuulia: Hehe, ei ole aina helppoa tämä laukkujen saalistus ja metsästäminen:D Toivottavasti ehdit saada sen isoniittisen vielä ajoissa!

  VastaaPoista
 8. Hei vielä sellainen tuli mieleen - oletko jotenkin putsannut laukkujasi? Miten ja millä tuotteilla?

  VastaaPoista
 9. Tuulia: Olen sprayannut joitain laukkuja kosteusestosuihkeella, mutta muuten en ole niitä kummemmin hoitanut.

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?