tiistai 19. heinäkuuta 2011

Ei nyt ihan niin intohimoisesti

Suostuin jokin aika sitten Trendin haastatteluun, joka löytyy nyt uusimmasta Trendistä (Elokuu 2011). Minulla olisi pitänyt soida hälytyskellot siinä vaiheessa kun toimittaja kysyi: "Saiko lapsuutesi Itä-Helsingissä sinut hakeutumaan muodin pariin? Oliko se pakokeino todellisuudesta?" Hetkinen. Herralla taitaa olla aikamoinen väärinkäsitys siitä kuka olen ja aika kapean elitistinen näkemys maailmasta ylipäätään. Itä-Helsinki on mainio paikka asua ja viettää lapsuutensa. Piste.

Itse otsikko "Omaisuus laukuissa" on noin faktisesti aika hyvä. Onhan noissa laukuissa kiinni paljon rahaa, mutta ei todellakaan koko omaisuuttani. Olin ylipäätään todella vaivaantunut kun haastattelija oli niin kiinnostunut laukkujen hinnoista. On vulgääriä puhua rahasta. 

Olen ihan avoimesti laukkufriikki, sillä rakastan muotia ja pukeutumista. Se ei kuitenkaan ole koko elämäni. Blogini perusteella minusta saa muutenkin hyvin rajatun ja helposti vääränlaisen kuvan, mutta nyt tämän lehtijutun ansiosta vielä vääristyneemmän. Ihan kuin odottaisin hääpäivänäni vain Bottega- laukun korkkausta. Huh sentään!

Muodissa minua kiinnostaa suuresti myös muotibusinesspuoli, josta toimittaja ei halunnut mainita jutussa lainkaan. Ei lempisuunnittelijoita, eikä sen enempää syvempiä syitä mihin tyylifilosofiani pohjautuu. Yritin monta kertaa mainita että tyylini on kokonaisuus ja ihmisten kannattaisi miettiä pukeutumista kokonaisuutena eikä tuijotella laukkuja. 

Jäi vähän huono maku suuhun koko jutusta. 


50 kommenttia:

 1. höh,ikävä että jäi paha maku...en kerennyt vielä itse juttua lukemaan vaikka lehti aamulla luukusta kolahti, mutta piti tulla kommentoimaan kuinka iloinen ylläri kun pikasesti selatessa löytykin yksi lempparibloggaaja sivuilta :> ja hei kuva kuitenkin on oikein onnistunut!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Kiitos sympatioista:) Ei kannata harmitella kuin ehkä sen mun jutun puolesta. Muulta annilta lehti oli parhaita aikoihin!:)

  VastaaPoista
 3. On muuten ikävää miten koko Itä-Helsinki aina leimataan joksikin ghetto-lähiöksi, vaikka siellä on osa Helsinki-Espoon parhaista merenranta-asuinalueista. Niitä harvoja missä on taloja omine rantoineen... Tyylikäs on myös laukkukokoelmasi.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaapa kurjalta. :/ Pitää kyllä ostaa lehti ja lukea juttu silti, nyt alkoi kiinnostaa, millaisen jutun toimittaja oikein on vääntänyt. Ei kyllä hyvältä kuulosta. :(

  VastaaPoista
 5. Toimittaja varmasti lukee tämän postauksen (ellei ole niin jo tehnyt), ja palaute kaikuu myös koko lopun Trendin korville. Fiksu lukija haistaa kyllä toimittajan johdattelun ja hölmöt kysymykset. Harmi ettei toimittaja viitsinyt syventyä tähän aiheeseen, mutta ehkä hänen tarkoituksena oli tehdä jutusta mahdollisen kevyen oloinen, sensijaan että ymmärtäisi todella laukkurakastamisen syvintä olemusta.

  Mutta nyt suuntaat ajatukset uusiin edessäoleviin kivoihin juttuihin, sen sijaan että märehdit turhaan jo tapahtunutta. Lehtijuttu ei enää muutu vaikka haluaisi. Palautteet annettusi nokka kohti uusia seikkailuita sanon minä!!

  P.S. Mahtava kuva, olet samalla kaunis ja vahva!;)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 6. Anonyymi (10.22): Niinpä, osoittaa kapekatseista ajattelua ettei ota asioista selvää ja muodostaa ennakkoluuloja...niin ihmisistä kuin asioistakin. Itä-Helsinkiin mahtuu sekä hyvää että huonoa, niinkuin kaikkiin paikkoihin!:)
  Tuulia: Niinpä, itse rupattelu toimittajan kanssa oli ihan mukava ja kuvauksissakin oli hauskaa. Harmi että myyvissä jutuissa pitää olla sellainen kärki joka ei ole ihan totuudenmukainen tai anna oikeaa kuvaa. Kannattaa ostaa lehti, se oli muilta osin parasta Trendiä!:)
  Ninnis: Toimittaja kertoi että on lukenut molempia blogejani, joten varmasti lukee tämänkin postauksen. Kiitinkin häntä haastattelusta. Se rupattelutuokio oli oikein mukava, mutta lopputulokseen en ole 100% tyytyväinen ja siksi tänne kirjoitinkin asiasta postauksen. Toimittaja tekee vain työtään, ei kai sille muuta voi. Juttujen pitää myydä:) kauppatieteilijä ymmärtää kyllä;)

  VastaaPoista
 7. Heippa, löysin blogiisi juuri Trendin jutun myötä joten ajattelin myös kommentoida tätä :)

  Itse luin jutun lähinnä siltä kannalta, että siinä esitellään yhden ihmisen elämää yhdestä, tosi rajatusta, näkökulmasta. En ajatellutkaan, että kyseessä olisi kokonaisvaltainen kuvaus henkilöistä tai tämän elämästä. Ehkä siksi, että minun on aina helppoa samastua laukkurakkauteen, mutta tiedän myös omasta puolestani että elämässä on paljon muutakin. Nyt kun luin tämän oman kommenttisi asiaan, ymmärrän kyllä hyvin mitä tarkoitat. :)

  Mainitsemasi Itä-Helsingin (ainainen) leimaaminen kyllä vähän hermostuttaa, kun itse täällä varsin tyytyväisenä asustan... Huoh.

  Viimeisenä sanana, blogisi vaikuttaa näin ensikatsomalla inspiroivalta ja kiinnostavalta - kiva että löysin tänne sen Trendin kautta ;)

  VastaaPoista
 8. Maria: Ei pahaa ellei jotain hyvääkin siis:) Kiva että löysit tänne ja ihanaa että meitä "laukkufriikkejä" (joilla toim. huom. on myös paljon muutakin elämässään) on muitakin! Tervetuloa seurailemaan:)

  VastaaPoista
 9. Yllätyin kun näin sinut trendin sivuilla tänään. Positiivisesti tietty. Ostin lehden sattumalta kun kaupassa väsyneenä yritin keksiä mitä ruokaa söisin, ja päädyin trendiin, hahaa! Nå en nyt sentään pelkästään siihen ;)

  Kun sanot että sinusta annetaan todella pinnallinen kuva, niin pakko sanoa että kun olen lukenut vanhaa blogiasi sekä tätä uutta niin et kyllä yhtään anna itsestäsi tyhmää kuvaa! Lehden juttu oli varmaankin tarkoitus olla hieman pinnallinen ja ruotsiksi sanottuna "en skrapning på ytan!" ;) Sinänsä harmi sillä olisin mielelläni lukenut enemmän ajatuksistasi! Vaikutat todella järkevältä ja "syvälliseltä" ihmiseltä, joka ei vaan mieti minkä laukun ostaisin tänään! Niin ja siis ei ole todellakaan väärin miettiä niitä laukkuja!! :))

  VastaaPoista
 10. Bella: Hih, hyvä muotilehti on puoli ruokaa, eikös? ;)
  Ehkä vain ylireagoin kun sain ennen niin kovaa kritiikkiä siitä että blogi on niin pinnallinen... Mutta kiva että blogin taikka lehtijutun perusteella ei saa pinnallista kuvaa minusta:)

  VastaaPoista
 11. Voi höh. Kurja jos jäi huonot fiilikset. Koitan antaa kesälomalla ajatuksen levätä lehdistä, mutta täytyy tuo Trendi tsekata pian. Viimeistään kun palaan töihin ;)Kuva ainaskin näyttää tosi kivalta ja mitä siihen pinnallisuuteen tulee, niin vaikka en aiemmin ole blogiasi lukenut (siis sitä vanhempaa), niin itselleni ei kyllä ole tippaakaan tullut liian pinnallinen tai muutenkaan huono kuva sinusta, päinvastoin :) Häntä pystyyn!

  VastaaPoista
 12. Voi mun pitää heti huomenna kipittää ostamaan tuo lehti! Näyttää ihanalta tuo kuva sinusta. Lehtijutut eivät aina mene ihan putkeen ja itse sitä aina lukee erityisen kriittisesti. Mutta kieltämättä välillä ihmettelee toimittajien juttuun poimimia asioita, monasti tekstin jälkeen mieleen ei jää yhtikäs mitään ihmisestä tai muustakaan. Ja mielikuva muodostuu täysin sellaiseksi jonka toimittaja on valinnut esitettäväksi.

  Hyvä että kirjoitit tänne tunteesi, se syventää ja selventää vajaata lehtijuttua.

  VastaaPoista
 13. Kurjaa tuollainen yleistys ja johdattelu :( Pitääpä kiikuttaa lehti kotiin jotta näen millainen juttu onkaan... Jos jotain mielialaa nostattavaa voin sanoa niin ainakin kuva on tosin upea! :)

  VastaaPoista
 14. Höh ja pöh. Olet ihana. Kurjaa, että toimittaja halusi käsikirjoittaa juttunsa. Mutta kyllä me kaikki tiedämme....... <3

  VastaaPoista
 15. Toimittaja oli ilmeisesti jo päättänyt, mistä näkökulmasta kirjoittaa jutun. Tylsää ja valitettavan kapeakatseista... Itse toimittajana muinoin työskelleenä totuin siihen, että juttujani haluttiin tarkistaa etukäteen, ja kai se on edelleen ihan sallittua?

  VastaaPoista
 16. Hei! Olen seuraillut sekä tätä uutta että vanhaa blogiasi puolihuolimattomasti jo pitkän aikaa ja täytyy kyllä sanoa, että minulle tuosta lehtijutusta jäi jopa posiitivsempi kuva sinusta kuin mitä olen tämän blogin kautta saanut :). Koska kyseessä on niinkin pinnallinen aihe kuin muoti ja siihen olennaisesti liittyy raha, tämän blogin kautta olen saanut sinusta hieman elitistisen kuvan. Trendissä kuitenkin hauskasti kerrottiin kuinka pitkän odotuksen jälkeen palkitsit itsesi merkkilaukulla ensimmäisestä kunnon työpaikastasi ansaitsemillasi rahoilla. Että et saanut ylioppilaslahjaksi vanhemmiltasi Chanel-laukkua, vaan itse ihan omilla rahoillasi kustannat tämän intohimosi kalliisiin asusteisiin. Tämä fakta jollain tapaa teki sinusta inhimillisemmän ja tavallisemman oloisen, positiivisella tavalla!

  Ja kyseessähän oli tosiaan artikkeli eri intohimoista! Intohimosi on muoti ja merkkilaukut ja siitä puolesta lehdessä kerrottiinkin. Tuskinpa olisitkaan halunnut avata tuntemattomille lukijoille koko elämääsi.

  Ymmärrän toki, että kyseessä on tilanne, jossa pelkää nolanneensa itsensä julkisesti, mutta sitä et todellakaan ole tehnyt(olen itsekin suostunut kerran erään lehden artikkeliin mukaan, jonka ulos tullessa säikähdin kuinka yksipuolisen kuvan siitä minusta saikaan)! Tämä lehtiartikkeli oli mielestäni iloisen kepeä ja sinusta sai erittäin mukavan ja inhimillisen kuvan.

  Aurinkoisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 17. Hei, eksyin trendin jutun kautta ensimmäisen kerran blogiisi. Itselle välittyi artikkelista ihan positiivinen kuva susta, jos yhtään lohduttaa. Kyllähän mediakriittinen lukija ymmärtää, että tuollaiset artikkelit tehdään aina jostain tietystä vinkkelistä. Olet suloinen ja blogisi on ihana :)

  VastaaPoista
 18. Henna: Kiitos, ehkä vain ylireagoin:) Olen niin monesti joutunut oikomaan väärinkäsityksiä itsestäni että harmittaa jos niitä pääsee tuollaisen kautta syntymään. Mutta kiitokset tsempistä ja häntä on pystyssä!
  Malia: Niinpä, toimittajalla on omat motivaattorit kirjoittaessaan juttuja. Jotenkin kun koko tekstin näki tuossa lehdessä niin se tuntui niin "out of context", että oikein hätkähdin.
  Maija: Kuvaaja oli tosi kiva ja itse kuvauksissa oli hauskaa. Kuvassakin harmittaa etteivät valinneet omaa lemppariani..:) Hehe, olenkohan vain laukkufriikkiyden lisäksi kontrollifriikki:D
  Paula: Kiitos ihana:) Onneksi todelliset ystäväni tietävät minkälainen ihminen olen <3
  Marjukka: Toimittajan tekee tosiaan työtään. Sain jutun luettavaksi ennen julkaisua ja korjasinkin muutaman virheen tms pois, mutta otsikot ja vivahteet oli saatu juttuun ennen painoon menoa ilman että tiesin niistä. Kai se vain niin on että painettuna sana on niin vahva että reagoin siihen itsekin vahvemmin.

  VastaaPoista
 19. Anneli: Voi kiitos, kiva että sait positiivisemman kuvan minusta sen artikkelin kautta. Pelkäsin varmaan turhaan negatiivista palautetta:) Itse en tykkää puhua täällä raha-asioista (esim. miten kustannan laukut), vaikka se varmaan ihmisiä kiinnostaa ja inhimmillistäisi minua lukijoille. Oikein aurinkoista kesänjatkoa sinullekin!:)
  Anonyymi: Hauskaa, tervetuloa lukemaan:) Ja kiitos ihanan kannustavasta kommentista!

  VastaaPoista
 20. "On vulgääriä puhua rahasta" Niin totta!

  Onneksi tän blogin kautta on tullut niin hyvä fiilis susta, ettei joku lehtikirjoitus mitään mene muuttamaan. Hyvin sä vedät!

  VastaaPoista
 21. Harmi juttu tuo... Pyydä seuraavalla kerralla, että saat lukea jutun etukäteen... :D

  VastaaPoista
 22. Tää on kiintoisaa! Siis yleisesti ottaen. Lehtijutussa esiteltiin intohimoja ja harrastuksia, mutta kun harrastuksena on muoti ja laukut, nouseekin niiden hinta ja harrastuksen kustantaminen pääosaan. Ja pitää korostaa, miten muoti on "pakokeino todellisuudesta". Eivätkö kaikki harrastukset jollain tapaa ole?

  Kuten jutussakin todettiin, "Chanel kääntää Helsingissä päät". Suomessa on edelleen aika vahva konsensus siitä, että yli tonnin maksavat asusteet ovat vain elitististä ja häpeällisen kallista törsäämistä. Toki onkin totta, että kalliit laukut eivät ole jokaisen ulottuvilla, mutta on myös jokaisen oma asia, miten rahansa käyttää. Esim. juurikin autolainan lyhennyksiin kuluvalla summalla saisi vuodessa hankituksi monta kallista laukkua, mutta on jotenkin enemmän "oikein" ja vähemmän överiä omistaa auto kuin rivi designerlaukkuja.

  Sori pitkä kommentti, mutta tää aihe sai nyt yhteiskuntatieteilijän innostumaan :) Ei tällaisen varsin puhdaspiirteisen muotiblogin (tai lehtijutun) perusteella voi tai kannata tehdä sun persoonasta mitään syväanalyysejä, älä siis huoli. Anna mennä, olet rohkea ja tyylikäs.

  VastaaPoista
 23. Voin yhtyä aiemmin kommentoineen Annelin kommenttiin!

  Lehtijutut suodattuvat aina toimittajan kautta ja siinä saattaa fakat muuttua. Sinulla oli itselläsi tietynlaisia odotuksia ja kun lehtijuttu ei täyttänytkään niitä, niin petyit. Fiksu lukija kyllä ymmärtää, että lehtijutuissa pelataan pitkälti mielikuvilla eikä ne suinkaan ole kerro koko totuutta. Se heitto häälaukusta oli minusta ihan hyvä!

  VastaaPoista
 24. Täytyy heti tänään käydä ostamassa tuo lehti!

  Ikävää jos sinulle jäi vähän "huono maku suuhun" tuosta jutusta, mutta itse sitä lukee varmasti jutun tarkemmin ja eri kantilta kuin muut lukijat. Itsekin vähän kilahdin, kun TM Rakennusmaailmassa oli sanottu, että meidän koti on stailattu. Olen työssänikin huomannut, että toimittajat saattavat esittää asiat hyvin eri tavalla kuin ne oikeasti ovat (pelkkä otsikko vaikuttaa paljon). Olisi tietysti kiva jos voisi lukea jutun ennen julkaisua...

  Mutta sinä olet valloittavan sympaattinen ja älykäs neitonen! Eihän blogeissa koko elämää paljastetakaan. :)

  VastaaPoista
 25. Selailin eilen uutta Trendiä ja voi että kuinka ilahduinkaan nähdessäni sut siinä! Luin joskus silloin aikoja sitten vanhaa blogiasi (en edes muista sen nimeä, mikä se olikaan..?) ja tykkäsin kovasti - ja harmittelin, kun sen aikanaan lopetit. Joten kyllä reimu repesi, kun luin tästä blogista! Jeij!

  VastaaPoista
 26. Pitääpä ostaa lehti. Ja kuten edellisetkin kirjoittajat ovat sanoneet, ei moinen lyhyt juttu voi antaa mitään kovin syväluotaavaa kuvaa kenestäkään ja varmaan ihmiset tajuavat, että kiinnostus on vain yksi osa ihmisestä. Itsekin olen ollut vähän samanlaisessa tilanteessa, tosin työni kautta. Mut suunnilleen pakotettiin yhteen tv-haastatteluun ja juttu oli leikattu niin, että itseä ihan hirvitti (ja hävetti). Mutta kai tuota voi joskus nauraen muistella.

  Sinänsä tuo laukkufriikkeysjuttu huvitti, sillä olen tänään käyttänyt melkoisesti aikaa surffaillen netissä etsien yhtä laukkua ;) Mun ystäväni varmaan kauhistuisivat tuollaista harrastusta, mutta onneksi täältä netistä löytyy muitakin samalla tavalla vinksahtaneita ;)

  VastaaPoista
 27. Vielä lisäys: luin jutun ja minusta se oli ihan humoristinen hauska juttu. Mutta varmaan toimittaja on tehnyt omia painotuksiaan, mutta varmaan aina käy niin.

  VastaaPoista
 28. En omaa kys. lehteä, mutta hassua, jos siinä lukee että "Chanel kääntää Helsingissä päät", koska olen aika laill avarma siitä, että hyvin marginaalinen prosentti pääkaupunkiseutulaisistakaan tunnistaa sellaisen aidon laukun, jossa merkki ei näy päälle päin. Kyllä LV:n monogrammeja tuijotellaan, mutta moni logottomia laukkuja ei valtavirta tunnista. Monelle Chanel on vaan "sellainen tikattu laukku" ja taas henkilö, joka laukun noteeraa JA tunnistaa, on tod näk samanlainen laukkufriikki kuin laukunkantaja itse.
  Itse en omista (vielä ; ))Chanelia, mutta Birkinin ja muutaman muun Hermèsin laukun ja veikkaan, että sitä ei kovi moni noteeraa tai tunnista.
  Olen moneen otteeseen itsekseni todennut että artikkeli, joka käsittelee jonkin ihmisen garderoobin sisältöä tai muotiin liittyvää harrastusta/intohimoa, ei ikinä pääty positiivisella tavalla - se ymmärretään ja halutaan aina ymmärtää väärin, valitettavasti.

  VastaaPoista
 29. Lueskelin jutun tänään kampaajalla, ja minusta se vaikutti pelkästään positiiviselta, mutta itse lukee tietenkin aina kriittisemmin silmin!:/ Sulla on upea blogi! Kivaa että aloit kirjoittamaan uudestaan!:)

  t. vakkari

  VastaaPoista
 30. Luin jutun eilen ja ihmettelinkin jutun sävyä, varsinkin kun blogin puolelta tuollaista käsitystä ei Sinusta saa. Harmi, jos hyvä blogi saa tälläisten juttujen perusteella "oudon" leiman. Vähän niinkuin se Suvin saama "stailauskommenttikin".

  Älä välitä, vaan jatka uskollisesti omalla linjallasi!

  VastaaPoista
 31. Mut hei, kuva näyttää ainakin upealta =)
  Itse ainakin luen muotilehtiä juuri hömppämielessä enkä ajattele sisältöä sen kummemmin. Niiden parissa on tarkoistus rentoutua ja jokainen varmasti tietää että niin lehdissä kuin blogeissakin jokainen paljastaa vain kapean osan itsestään. Ja toimittajat kirjoittavat juuri sen mitä itse haluavat ja miten haluavat.
  Ihana olet ♥

  VastaaPoista
 32. Noora: Eikö olekin! Kiitos vielä kannustuksesta:) BagMiss: Sain lukea jutun etukäteen, mutta esim. otsikkoa tai sitä minkälaiseen "juttusarjaan" ja millä kärjellä tämä juttu tulee ulos ei siinä ihan minulle auennut. Aina oppii uutta ja tietää (mahdollisella) seuraavalla kerralla esittää oikeat kysymykset:)
  Amalia: Voi kiitos! Hyvää analyysiä. Olen ihan tosissani miettinyt miksi esim. Helsingin Sanomat sisältävät monisivuisen liitteen juuri autoista? Jos autoja ostettaisiin vain niiden perus käyttötarkoitukseen (siirtyminen paikasta toiseen), voisi kaikilla olla samanlainen auto. Autolla (kuten käsilaukullakin voidaan osoittaa omaa persoonallisuuttaan). Jotenkin ne autot vaan ovat sallitumpia unelmien (ja sijoituksen) aiheita kuin merkkilaukut. Ja jos ihan sijoitusmielessä ajatellaan, niin tietyt laukut ovat ehdottomasti parempia sijoituskohteita kuin autot.
  Marja: Kiva juttu, ihanaa että minulla on niin fiksuja lukijoita! Minustakin se häälaukkujuttu oli kiva, mutta siinä kontekstissä se tuntui jotenkin ikävältä. Oh well:)
  Suvi M: Voi itku! Tiedät sitten just miltä musta tuntui. Kiitos vielä kannustuksesta ja vertaistuesta:)
  Martina: Kiva että löysit tänne uuteen! Vanhan nimi oli "Maalaa kaupunki mustaksi":)
  Daisy Duck: Äh, tuommoinen harmittaa kyllä ja vielä livekuvaa. Iiks. Nämä on toivottavasti sellaisia juttuja joita voi sitten jonkin ajan kuluttua muistella hymy huulessa:)
  Gloria: Jep, tuokin kommentti oli otettu asiayhteydestä ja paisuteltu. Sanoin siis toimittajalle, että merkin näkyminen ei ole minulle tärkeää, mutta valitettavasti Chanelista on tullut sen verran tunnistettava että se huomataan. Jatkoin samaan hengenvetoon, että toivoisin että tänne Pohjolaan juurtuisi jossain vaiheessa keskieurooppalaistyylinen ajattelutapa, jossa ei kytätä muiden merkkilaukkuja, vaan ajatellaan omaa (ja muiden) tyyliä kokonaisvaltaisemmin. Ja siitä oli sitten napattu tuo "päät kääntyvät kun kuljen Chanel olalla".
  lili: Hih, nyt mulle vois laulaa "Älä ota sitä vakavasti, älä ota sitä vakavasti" :D Kiitos vielä kauniista sanoistasi:)
  Satu: Niinpä, minua rupesi ihan hirvittämään että jos joku ottaa tuon jutun ihan kirjaimellisesti, niin ei kyllä saa oikeanlaista kuvaa minusta. Mutta onneksi täällä blogissa tuntuu olevan niin fiksuja ja mediakriittisiä lukijoita:)
  Hanna: Voi, kiva juttu! Ja tosiaan, hömppäähän tuo juttu oli:)

  VastaaPoista
 33. Minäkin ostin eilen lehden, ja mielestäni juttu antoi silti rennon, positiivisen ja inhimillisen kuvan sinusta, ja jokainen fiksu lukija hoksaa kuitenkin että mitkä kohdat toimittajat ovat "lisämaustaneet" jälkikäteen. Kuva on todella hyvä, vaikka niitä kuvia esim. muistakin laukuista olisi saanut olla. Muistan että niitä oli vanhassa blogissasi ja jäin kaipaamaan niitä kokoelmakuvia. Ehkä otat uusia kuvia meidän iloksi lähiaikoina? :)

  On tavallaan myös hassua mutta samalla hienoa että me "muodista kiinnostuneet tavikset" osataan nämä laukkujutut paremmin kuin muotilehtien toimittajat ;D Näin Suomessa.

  -L-

  VastaaPoista
 34. Hei ystäväiseni,
  minusta juttu oli kiva. Sitä on varmaan taittoa ennen taas lyhennetty, lyhennetty ja vielä tiivistetty... silloin lauseista tulee helposti irrallisia ja mallia töks ja töks.

  Minä luin koko jutun kokonaisuutena, enkä kiinnittänyt erillisiin yksityiskohtiin erityisemmin huomiota.

  Mielestäni on ihanaa että on ihmisiä joilla on selkeä kuva siitä miltä tulee tiettynä päivänä, tiettyssä paikassa, tiettyjen ihmisten ympäröimänä näyttämään ja jo etukäteen voi tuntea onnen, nähdä kaiken sen mitä tulee ympärillään silloin näkemään, haistaa sen mitä tulee silloin haistamaan ja ehkä jopa maistaa miltä tuona päivänä elämä maistuu. Kokemus jota kohti elämä kulkee saavuttaakseen tämän upean päivän. Ja joka kerta tuota hetkeä etukäteen ajatellessa tuntea sen onnen ja hyvän mielen, kuin ehtisi elää sen onnen tunteen jo monta kertaa etukäteen ja joka kerta tunteesta enemmän ja enemmän nauttien.

  Ihanaa sitä tiettyä päivää ja ihania päiviä ennen sitä tiettyä päivää ja ihania päiviä sen tietyn päivän jälkeen sinulle ja tulevalle aviomiehellesi.

  Halaus.

  VastaaPoista
 35. -L-: Kiva että jutun kautta sai kuitenkin hyvän kuvan:) Kuvauksissa oli huippuhauskaa ja rullalle tallentui monta hyvää kuvaa. Oma suosikkini oli sellainen jossa heitin Azzedine Alaïan neliön mallista boksia ilmaan. En ole muuten pitkään aikaan ottanut sellaisia laukkuryhmäkuvia. Laitetaan idea korvan taakse:)
  Silencio: Heippa ystäväiseni, hyvä jos se sinunkin korvaasi kuulosti hyvältä se juttu kokonaisuutena. Ja hienosti kirjoitettu! Muistot tallentuvat usein esineisiin ja tuoksuihin. Ainakin minulla ja miten kivaa onkaan kun saa ne visuaalisesti tallennettua omiin ja muiden muistoihin. Kiitos vielä onnitteluista ja huippua kesänjatkoa:) Toivottavasti nähdään pian!

  VastaaPoista
 36. Täällähän on ollu todella paljon hyvää keskustelua! Kommentoin vielä sen verran, että on tämäkin kulttuurinen juttu. Ranskassa esim. ei oltaisi samanlaista juttua samaan tyyliin kirjoitettu. Suomessa merkkilaukut eivät ole ilmeisesti vielä ottaneet kunnolla asemaansa, koska siitä pitää niin "kummeksua". HS:n seuraavassa kuukausiliitteessä pitäisi olla juttua merkkilaukuista. ;)

  VastaaPoista
 37. Voi harmi että tänne Hollantiin en tuota lehteä saa jotta pääsisin lukemaan.

  Ei sinusta kyllä millään saa elitistä kuvaa vaikka käytätkin paljon "merkkejä" laukkujen ja pukeutumisen suhteen. Taitaa toimittaja olla vielä jossain tuolla 90 luvulla asenteensa kanssa

  Täytyy kyllä myös sanoa että tämä Trendin aukema tuntuu musta hieman hassun näköiseltä kun nyt olen tottunut näihin lehtiin täällä:)Ei yhtään "trendikkäältä"

  VastaaPoista
 38. BagMiss: Ihan totta! Hauskaa jos HS on nyt ottanut asiakseen tuollaisen jutun. Kiinnostavaa nähdä millä terällä juttu on tehty.
  champagne: Höh, voin laittaa siitä paremman kuvan tähän samaan postaukseen jos haluat lukea koko jutun! Kiva että olet saanut minusta oikeanlaisen kuvan blogin perusteella:)

  VastaaPoista
 39. Nyt vasta huomasin tämänkin uuden postauksen -älä huoli, minulle eli tooosi pitkäaikaiselle lukijallesi ei ainakaan jäänyt "paha maku suuhun" jutusta, vaikka luin sen kirjain kirjaimelta tosi tarkasti, sinun kommenttisihan olivat oikein asiallisia ja kivoja -niistä kyllä selkisi, miten "täysipäinen" (=en parempaakaan sanaa keksi tähän hätään) neito olet. Ja suuret onnittelut tulevalle morsiolle!
  terkuin kohta Itä-Helsinkiläistyvä Lilou alias Hertta :)

  VastaaPoista
 40. Lilou: No kiva että olet saanut täysipäinen (oikein sopiva sanaparsi) olo minusta:) Kiitos vielä onnitteluista! Ja samalla oikein paljon onnea uuteen kotiin, vaikka teillä varmaan onkin tosi paljon vielä tekemistä ennenkuin pääsette muuttamaan. Olen seurannut blogiasi edelleen ahkerasti, mutta Lilyyn on niin hankala kommentoida että sitä tulee harvemmin tehtyä...(pitäisi ryhdistäytyä siinä asiassa!). Itä-Helsinki rules:D

  VastaaPoista
 41. Hei! Pläräsin eilen Trendiä nopeasti ja huomasin tämän jutun. Olen lukenut blogiasi jonkin aikaa ja sanoisin että älä huoli, jos joku haluaa tuosta artikkelista saada susta vääränlaisen kuvan, niin se kertoo kyllä lukijasta enemmän kuin susta. :) Ja kertoopa haastattelijastakin aika paljo..

  Mutta mulla oli oikeastaan ihan asiaakin tulla tänne kommentoimaan! Sattuuko nuo kengät tuossa kuvassa olemaan Topshopista? MIkäli ovat niin kuinka korkea plato-pohja niissä on? Tilasin itse yhdet 14cm korot kyseisestä liikkeestä mutta plato jää n. 3cm eli vähän liian korkeat minulle. Tykkään tuosta mallista (löytyy samalla lestillä avokkaana) mutta en uskalla ostaa jos niissäkin todellista korkoa on yli 10cm..

  Kilometripostaus, toivottavasti jaksat vastata. :)

  VastaaPoista
 42. Beany: Kiva, kiitos kannustuksesta:) Täytyy vaan luottaa lukjoiden omaan medianlukutaitoihin!
  Kengät ovat tosiaan Topshopista. En muista minkä korkuinen todellinen korko on, mutta voin mitata ja laittaa sen tänne. Ihmeen hyvin niillä voi kuitenkin kävellä vaikka sitä korkoa on tosiaan aika reippaasti.

  VastaaPoista
 43. Hei!
  Satuin eksymään blogiisi kommentoituasi Maliaa;) Oletkin ihan uusi tuttavuus ja tuo Trendin juttu täytynee tarkistaa vaikka lehtihyllyllä lounastauolla.. Mutta, syy, miksi kommentoin, on se, että olen aivan ihastunut nyt sinuun! Tarkoitan, että löysin laukkuentusiastin! En kummemmin seuraa kuin muutamaa hassua blogia, teinien "tyyliblogeja" en jaksa, koska olen jo 30+. Itse olen aloittanut laukkuharrastuksen muutama vuosi sitten ja ihana nähdä oikeasti jonkun ihanuuksia rehellisesti kuvissa ilman anteeksipyyntöjä. Itselläni on jo mm. muutama Chanel ja Dior, joten ymmärrän sinua enkä "tuomitse". Tulen nauttimaan seurastasi, tiedän :) Go girl!
  Ystävällisin ajatuksin,
  Marja

  VastaaPoista
 44. Heippa

  Ajattelin myös kommentoida samaa mitä muutkin: tuon lehtijutun avulla minäkin sinut löysin ;) Hämmentävää on se, että tällä kirjoitaa toinen Maria itä-Helsingistä, kuin myös tuolla ylempänä :D Laukkufriikki tämäkin, joskin hamstrannut vaatehuoneenhyllyt lähinnä Mulberryllä.
  Varmasti jään ihmettelemään ja lukemaan blogiasi tästä eteenpäin.

  VastaaPoista
 45. Beany: Topshopin kenkien korko on 14cm ja plato 4 cm, joten varsinainen korko on 10cm.
  Marja: Kiitos ihan hurjasti ihanasta kommentistasi:) Niin kivaa että kaltaisemme laukkuintoilijat voivat täällä netissä keskustella ja intoilla laukuista:) Tervetuloa seurailemaan ja osallistumaan keskusteluun!
  Maria: Kiva että löysit tänne! Hämmentävää on myös se, että toinen nimeni on Maria. Hih, taitaa olla jotain yhteyttä nimellä ja laukkufriikkeydellä:)

  VastaaPoista
 46. Kiitos tiedosta! Katsotaan josko pitää laittaa tilausta menemään.

  VastaaPoista
 47. Satuin olemaan lomalla Suomessa oikeaan aikaan ja yllari yllari kun nain Trendissa jutun! Ymmarran todella hyvin miksi jutusta jai sinulle paha maku suuhun. Olenhan itsekin laukkufriikki, mutta myos kiinnostunut suunnittelijoista, ja muodin businesspuolesta, ja tietysti tyyli on aina kokonaisuus, pelkka laukku ei tyylia tee (joskin voi pilata). Jutussa oli etsitty ns. yhden asian ihmisia ja sinut oli kategorioitu fanaattiseksi sen takia etta satut omistamaan useamman merkkilaukun ja nauttimaan niista. Toisaalta, juttu oli viihdyttava, eika se minusta ollut mitenkaan ilkeilevaan savyyn kirjoitettu, joten paljon pahemminkin olisi voinut kayda. Tsemppia monipuoliseen muoti ja laukku-harrastukseen, jatkan blogisi innokkaana lukijana!

  VastaaPoista
 48. Beany: Ole hyvä! Kiva kun pystyin olemaan avuksi:)
  NYC Fashionista: Erittäin hyvin tiivistetty minkälainen juttu se oli. Kiva että ymmärrät tuskani. Kai sitä joutuu jonkinlaiset oppirahat maksamaan kun ei ole mikään konkari haastateltava:D Ja kiitos vielä hurjasti tsempeistä ja kaikesta kannustuksesta blogiurani aikana:)

  VastaaPoista
 49. Mahtava kuva! Halutako että soitan ja uhaan sen lehtimiehen?!

  VastaaPoista
 50. heippa! olin tänään salilla crosstrainerilla ja samalla selasin tätä trendiä. en ollut ikinä kuullut blogistasi ja päätin tulla katsastamaan koska itsekin rakastan laukkuja :) lehdessä sain sinusta vain hyvän kuvan, tosin en ikinä olekaan hirveän kriittinen lukija. ymmärrän kuitenkin, että sinua saattaa kirjoituksessa jotkin asiat ärsyttää ja harmittaa. mutta kuitenkin, jään varmasti seuraamaan blogiasi! :)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?