perjantai 17. kesäkuuta 2011

taupe

Silmät lepäävät kauniissa harmaanruskeassa. Olisiko värikkään kevään jälkeen niin, että esteettinen silmä kaipaa neutraaleja värejä?(the sartorialist, spellboundstyle.com)

5 kommenttia:

 1. Voi miten kaunista! Vaikka itse olenkin tykännyt kesän kirkkaista väreistä niin kyllä nämä neutraalit ja maanläheiset sävyt ovat aina yhtä tyylikkäitä!

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä, paitsi että mä en edes käytä kirkkaita värejä... ; )

  VastaaPoista
 3. Täälläkin ruvetaan olemaan pikkuhiljaa väriähkyssä, ja nudet miellyttävät silmää. Luulen, että kesäaleista tarttuu mukaan jotain neutraalia valkoista kesää varten. Yritän kuitenkin ajatella ennemmin syksyn trendijuttuja neutraaleissa sävyissä kuin kirkkaita kevät/kesäjuttuja.

  <Ninnis

  VastaaPoista
 4. Petra Pauliina:Eikö olekin!:) Harmaanruskea yhdistettynä valkoiseen ja tuohon clutchin pieneen väriläikkään on ihan huippu.
  Marjukka: Minulla on ollut aika paljon kirkkaita värejä kyllä päälläni nyt keväällä, mutta jotenkin kaipaa hiukan myös neutraaleihin sävyihin (apua, ei kai vaan ole merkki kesän loppumisesta!).
  Ninnis: Erittäin hyvä pointti alennusmyyntejä ajatellen. Sieltä täytyisi löytää nyt ne jutut syksyä ja talvea varten, eikä niinkään katsella enää kesäjuttuja.

  VastaaPoista
 5. Maanläheiset sävyt (mudan- ja myyränruskeat, nudesävyt ja elämää nähneet ruskeat nahat) ovat itse asiassa kiinnostaneet minua enemmän kuin värit kuluneena keväänä ja alkukesänä - tästä yllätyin vähän itsekin.

  Olen yhdistänyt niitä mustaan ja mustavalkoiseen. Oonpa mä ollut värikäs!

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?