lauantai 14. toukokuuta 2011

o l e m i n u l l e r a f a e l i n e n k e l i

Perjantai on toivoa täynnä. Tänään vietin kihlattuni ystävän 50 -vuotisjuhlia ja kävin kuuntelemassa DTM:ssä FORK:ia. Ja tapasin aivan ihastuttavan ja kauniin lukijani juhlahumussa. Olin niin otettu kauniista sanoista, että unohdin kysyä nimeäsi. Kiitos vielä kannustavista sanoistasi! Lämmitti kovin sydäntäni. 6 kommenttia:

 1. Olipa kiva tavata juhlissa. Omaa blogia minulla ei ole mutta lueskelen teidän tyylitaitureiden blogeja ja unelmoin omasta "kanelista". Oma tyylini on jotain klassisen ja sporttisen väliltä ja jos kuvailisin päivän asuja alkaisivat ne toistaa itseään aika nopealla syklillä. Juhliin tulimme omalla veneellä ja kampauksenikin oli tyrskyissä saanut surffilisän : )
  Acapellalaulanta on huisin hienoa ja teillä on ollut hieno päätös illalle.
  Aurinkoista kesän odotusta Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Olisiko mahdollista saada postausta streetstylesivustoista jotka ovat mielestäsi inspiroivimpia=)?

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 3. Moikka Katri!
  Laitoin sulle haasteen eteenpäin mun blogissa (http://valkoinenharmaja.blogspot.com/). En tiedä oletko ottanut tavaksi tarttua haasteisiin, mutta heitin nyt kuitenkin sinulle sellaisen, koska blogisi on niin inspiroiva. :)

  VastaaPoista
 4. Juhlavieras: Niin oli, kiitos vielä ihanista sanoistasi!:) Kanelista kannattaa aina unelmoida, ei koskaan voi tietää milloin sellainen on käsivarrella. Keikka oli ihan super, tykkäsin kun tällä kertaa pääsi myös tanssimaan! Oikein kivaa kevään odotusta myös sinulle!
  Ninnis: Voi kyllähän minä voisin jossain välissä ehkä sellaista tehdä. Olen kerännyt tuohon oikeaan sivupalkkiin suosikkini joita käyn kurkkailemassa:)
  Juliet: Niin on, sievä ja naisellinen!
  suvi m: Kiitos Suvi, olen ihan kamalan huono noissa haasteissa...:( Mutta tulen tietty kurkkaamaan sun blogiin ja teen jos vaan mitenkään ehdin:) Ja kiitos vielä kunniasta ja kauniista sanoistasi!
  It-Blogirls: She does! So pretty and elegant.

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?