sunnuntai 8. toukokuuta 2011

flava flare

En itselleni osaisi vieläkään pukea jalkaani ns. trumpettifarkkuja (muistatteko vielä ala-asteella kangaspaloilla levennetyt versiot?), mutta tässä Fashionist:in taltioimassa kuvassa trumpettifarkut näyttävät erityisen ihanilta. Ehkä vielä joku päivä yllätän itseni.


12 kommenttia:

 1. Noi on ihanat! Mulla on samanlaiset vaaleammat ja just pari viikkoa sitten ostin vielä tummatkin! Mutta ymmärrän kyllä mistä kauhukuvasi tulee, haha! Muistan jopa sellaisia tapauksia, kun tyypit levensi farkkuja ompelemalla niihin bandanahuiveista kolmioita...huhhuh! :)

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs nainen ja saa kieltämättä tuon farkkumallin näyttämään hyvälle. Mutta olen silti vakuuttunut siitä, että levenevät lahkeet eivät minun vaatekaappiini tule trendeistä huolimatta, koska jo bootcut-leikkauskin näyttää ylläni typerälle. Tuollaiset farkut olivat jo tyylirikos. ;) -M

  VastaaPoista
 3. Elena: Niin on!:) Jotenkin ryhtyi kutkuttamaan tämän kuvan nähtyäni nuo tummat...Mutta tosiaan tulee niin mieleen ala-asteen viritykset:D
  m: Juuri näin:) Laitetaan mietintämyssyyn, muttei tuomita ihan suoralta kädeltä:)

  VastaaPoista
 4. Itse olen kovin ihastunut kyseiseen malliin..tekevät jalat pidemmän ja hoikemman näköisiksi :)
  J Brandin Love story on ihan ykkönen mallin suhteen.

  VastaaPoista
 5. Minä tykkään kovastikin bootcuteista! Ne pidentävät ja hoikentavat sääriä, sopivat ainakin pitkille ihmisille. Tosin kuvassa näkyvät olisivat kivemmat, kun hiukan näkyisi enemmän kenkää, etteivät ihan maata viistä. Sillä noin käytettynä eivät pidennä sääriä. Tuollaiset tummat, ei kuluneet versiot olisivat tyylikkäät.

  VastaaPoista
 6. Kuvan kaltaiset farkut ovat ehdottomasti parhaat tällä hetkellä! Platoo-kenkien kanssa yhdistettynä jalat näyttävät erityisen pitkiltä. Itse en taas tällä hetkellä voisi kuvitella laittavani boot cut -farkkuja päälleni, joten ymmärrän hyvin nämä "puistatukset" : ). Kauhunsekaisin tuntein odotan kenkien kärkien terävöitymistä...

  nanna

  VastaaPoista
 7. Ma olen ehdottomasti Flare-fani ja olen jo kayttanytkin niita. Ihanaa vaihteeksi laittaa taman piiitkan tunika-kauden jalkeen joku niukka ja hyvinistuva ylaosa ja flarit jalkaan. Ja paasee peppukin esiin ;-)

  VastaaPoista
 8. Oh my, muistanpa hyvinkin ne levennyshirvitykset :D Muttamutta nämä kyllä näyttävät tosi hyviltä!

  VastaaPoista
 9. Musta toi näyttää kamalalta. Ihan kun ei ois jalkoja ollenkaan, tukkien päällä seisova tai hevosen jalka?

  En tajua väitettä, että leveät lahkeet saa jalat näyttämään hoikilta. Pitkiltä ehkä joo, mutta ei ainakaan hoikemmilta, vaan päinvastoin. Jos on lyhyet läskit jalat, ei sitä tosiasiaa muuta mikään farkkumalli.

  VastaaPoista
 10. Mielestäni aika ikävät ellei sitten kuulu Charlien Enkeleihin.

  Hauskaa kevättä!

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikista kommenteista. Pahoittelen etten ole ehtinyt vastaamaan kaikille!
  Ja hyvää kevättä Tommillekin;)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?