lauantai 16. huhtikuuta 2011

s h o r t s h o r t s

Ostin jokin aika sitten ASOS -nettikaupan alesta nahkashortsit. Tänään mietin asuja shortsien ympärille. Tässä teille kaksi mielestäni onnistunutta kokonaisuutta. Tällainen paperinukkeleikki on laiskan lauantaiaamun hassuttelupuuhaa. Huomisen puuhat kulminoituvat sitten eduskuntavaaleihin. Ensin äänestämään ja sitten ystävien kanssa vaalistudioon. Muistakaahan kaikki äänestää ja vaikuttaa omalta osaltanne siihen ketkä asioistamme päättävät seuraavat neljä vuotta!

kengät asos / shortsit asos
sukkahousut wolford /
paita zara /
takki max mara / laukku prada /
koru murano lasia

kengät asos / shortsit asos / 
sukkahousut wolford /
paita zara /
takki h&m / laukku ysl /
koru murano lasia

6 kommenttia:

 1. Tuo ensimmäinen Prada-henkinen asukokonaisuus on suosikkini! Tuo kaulakoru on upea. :) Pidän muutenkin valtavasti miten yhdistelet high street ja designer tyylejä keskenään. Olet todellinen tyyli-inspiraatio, kiitos siitä!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Itse hullaannuin viime keväänä nahkashortseihin ja on taas kylmän talven jälkeen ihana päästä käyttämään niitä. Hauskaa vaalistudiota, mekin riennetään aamusta äänestämään ;)

  VastaaPoista
 3. Huomisen suunnitelmat kuulostavat hyvin samankaltaisilta täälläkin. Minun pitää vielä aamulla valita ehdokas, jota äänestäisin. Eipä ole vielä sekään asia ihan selvää.

  Ja hei, tosi kivat shortisit!

  VastaaPoista
 4. Kivat shortsit ja tykkään erityisesti ensimmäisestä asusta raitapaidan kanssa! :)

  VastaaPoista
 5. Tykkään eteenkin ensimmäisestä asusta! Tulin juuri äänestämästä. Ihana keväinen sää oli polkupyöräillä äänestyspaikalle =)

  VastaaPoista
 6. Kivoja asuja! Tykkään siitä kuinka hienosti osaat käyttää värejä ja army-henkistä takkia! Hienot!

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?