maanantai 11. huhtikuuta 2011

k a k s i n a i n a k a u n i h i m p i

Katumuotisivustoilta (tällä kertaa Stockholm Streetstyle) nappaan usein ideoita pukeutumiseeni, mutta myös harmillisen usein niiden avulla huomaan vaatekaapissani ammottavia puutteita. Nämä kaksi naista ovat tyylillisesti aika eri laidoilta, mutta molemmat näyttävät tyylikkäiltä ja omalla tavallaan huolitelluilta. Polkkatukkaisen naisen mekko ja kapea vyö sekä pitkätukkaisen tytön housut ja kengät. Tuntuu että juuri nyt nuo vaatekappaleet puuttuvat omasta vaatekaapista. 

4 kommenttia:

 1. Pidän tuosta alemmasta lookista todella paljon ja ihastelinkin sitä jo Stockholm Streetstylen sivuilla aiemmin, mutta jotenkin noista kengistä tulee mieleen ne Prada broguet joille en lämmennyt ollenkaan..

  VastaaPoista
 2. Laura: Eikös ole ihana rento, mutta kuitenkin skarppi asu:) Minäkään en aluksi lämmennyt niille brogueille, mutta ne kiilakorkoversiot oli mielestäni hienot. Niillä peruslättänöillä olisin näyttänyt Aku Ankalta:D Luulen että nuo ovat jonkun halpismerkin versiot niistä Pradoista. Tietäisipä vain minkä merkin...

  VastaaPoista
 3. Mä taas tarvitsisin jotain sellaista boheemia rentoutta tuovia osia (esimerkiksi joku isompi laukku) tuollaisen alemman kuvan asun luomiseen. Se toimisi varmasti matalammillakin kengillä, jos vaan olisi paljaat (tai edes paljaan näköiset) nilkat.

  Taas kerran ihanan inspiroivia kuvapoimintoja. -M

  VastaaPoista
 4. m: Totta, tuo asu voisi toimia vaikka herrainkengillä kunhan nilkat jäävät paljaaksi. Kiva jos sain poiminnoillani insipiroitua:)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?