torstai 14. huhtikuuta 2011

h e u r e k a

Ostin pari kuukautta sitten alennusmyynneistä mustan villakankaisen viittatakin Zarasta. Siis se samainen takki jota on nähty jo monissa blogeissa. Sen käyttöönottoa on kuitenkin viivästyttänyt kylmä kevät, sillä takki ei juuri suojaa käsivarsia. Nyt koin heureka -hetken katsellessani Styleclicker -blogin uusinta postausta. Sieltä löytyi ratkaisu viittaongelmaan - nahkatakki viitan alle! Täydellistä. Saan ottaa söpön viittatakin ja mustan nahkatakkini jo nyt käyttöön. 
5 kommenttia:

 1. Tuo on sekä tyylikäs että käytännöllinen yhdistelmä tähän vuodenaikaan. Toivottavasti saamme pian asukuvia sinun versiostasi! -M

  VastaaPoista
 2. Kivaa, en ehtinyt aamulla ottaa kuvia kokeiluista, mutta lupaavalta näytti mahdollisia ulkoilukertoja varten. Eli kuvia tulossa heti kun saan yhdistelmän käyttöön:)

  VastaaPoista
 3. No daa! Mä käytin nahkatakki+päällä iso 3/4-hihainen villatakki -kombinaatiota jo kaks vuotta sit ;) Kuvia odotellen.

  VastaaPoista
 4. Se on oikeesti jännä kontrasti, kun ne nahkaiset hihat näkyy sieltä alta :D

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?