torstai 28. huhtikuuta 2011

f r o m t h e t r e n c h e s


kengät rizzo / housut h&m / neule missoni /
trenssi burberry / huivi zara /
laukku chanel / aurinkolasit tom ford

7 kommenttia:

 1. Upea asu päästä varpaisiin =)

  VastaaPoista
 2. Lovelovelove! Just tänään hypistelin Stokkalla Burberryn trenssiä, kun kaikkien ihankivojen trenssien jälkeen ajattelin satsata klassikkoon. Huonosti oli vaan malleja tarjolla verrattuna Burberryn omaan nettikauppaan.. :)

  VastaaPoista
 3. Hanna: Kiitos:)
  Dolores: Minulla on ollut Zaran ja H&M:n trenssejä aiemmin, mutta täytyy sanoa, että tuon Burberryn trenssin laatu on jotain ihan mieletöntä. Minulla on sama takki mustana ja kaikkineen yksityiskohtineen se on lumonnut ihan täysin. Kannattaa muuten ottaa nettikaupasta se mallinumero ja kysyä hyvissä ajoin Stockalta onko niille tulossa ko. mallia. Sillä tavoin sain varattua itselleni etukäteen takin oikeassa koossa!:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Katri vinkistä! Olen netistä katsonut Double breasted cotton gabardine -mallia pitkänä ja lyhyenä. Mikä malli sinulla mahtaa olla?

  VastaaPoista
 5. Ihania komboja taas! Laitoin sun innoittamana tänään Burberryn trenssini, mustan kylläkin päälleni piiitkästä aikaa. Mulla taitaa olla samat trenssit kuin sulla, mutta vaaleani on stonen värinen. Tuo sun on kivemman värinen. :)

  VastaaPoista
 6. Yritin jo aiemmin kommentoida kotikoneelta, mutta bloggeri herjasi jotain kummaa.
  Taisin nähdä sinut nimittäin kyseisenä aamuna Kaisaniemen puistossa viilettämässä fillarilla!? Olet kaunis.

  VastaaPoista
 7. Dolores: Anteeksi kun tässä vastaamisessa on kestänyt. Mallin on juurikin tuo mainitsemasi ja minulle se on oikein passeli lyhyenä (kun olen 163 pitkä).
  Nouvelle: Voi kiitos!:) Se stone on myös tosi kauniin värinen! Ei vaan sopinut oikein mun hiusten ja ihon väriin. Nyt jouduin taas laittamaan villakangastakin kun on niin kylmät ilmat..hrrr
  MJ: Voi että! Harmi jos oli kommentointiongelmia. Ja kiitos ihan hurjasti kauniista sanoistasi:) On hyvin todennäköistä että se olin minä. Ajan usein Kaisaniemen puiston läpi!

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?