tiistai 5. huhtikuuta 2011

c h r i s t i n e


Kuvani suloisenoloisesta Christinestä muuttui kertaheitolla katsoessani (nyt kun olen maannut sängynpohjalla kipeänä) Australia's next top model -ohjelman kuudennen kauden viimeisiä jaksoja. Kolme finalistia osallistuivat Australian Harper's Bazaarin kuvauksiin, joissa Christine oli stailistina. Suloisuus karisi pois ja työkuvioissa hän ainakin vaikutti aika suorapuheiselta ja ehkä jopa raadolliselta. Ihan virkistävää toisaalta että muotialalla on seistävä vahvasti oman visionsa takana pärjätäkseen. 

Onkos lukijakunnassa huippumallireality sarjojen faneja?


5 kommenttia:

 1. Tietty! Useimmat sarjoista tulee katsottua, ja tarkkaan.

  Rakas harrastus.

  PS. Parane pian, muru!

  VastaaPoista
 2. Vimps: Huippisrealityt on mielestäni paljon enemmän realityä esim. Australiassa kuin jenkkiversioissa. Mutta kaikki menee:) Oletko kurkannut Saimin enkeleitä? Katsoin siitä ensimmäisen jakson, mutta olen vielä vähän undecided onko siitä kunnon ohjelmaksi.
  Kiitos paranemistoivotuksista!:)

  VastaaPoista
 3. En jaksa katsoa noita. Pari ekaa sesonkia katsoin America's top modelia, mut nyt tulee lahinna ajanhaaskaus mieleen kys sarjasta...

  VastaaPoista
 4. NYC Fashionista: Olen jäänyt pahasti koukkuun vaikka nuo next top modelit on niin ennalta-arvattavia. Olen koukussa myös kaikenlaiseen muuhun roskaviihteeseen kuten real housewives:D Hyvää vastapainoa stressaavaan työhön:)

  VastaaPoista
 5. Real housewives koukuttaa minuakin. Nyt juuri alkoi uusi season! Ja paljon uusia tyylin / muodin maailmaan liittyvia uusia sarjoja tulossa, joten lisaa stressista palautumisaikaa tv'n aarella tiedossa!

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?