keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

w h i t e j e a n s
Glamour -lehden asustetoimittaja Maria Duenas Jacobs saa valkoiset farkut näyttämään erittäin hyviltä myös talvella. Farkut yhdistettynä kultanappiseen kipparitakkiin, fendin leolaukkuun ja ruskeisiin nilkkureihin sopii mainiosti lumikinoksien keskelle. Jos ei olisi tuota loskaa ulkona niin menisi heti kokeiluun.

(Kuva: citizencouture.com)

10 kommenttia:

 1. Olet kyllä mielettömän hyvä löytämään juuri mulle sopivia inspiskuvia, kiitos ♥! Tässä kuvassa on kaikki mun ikiaikaisia suosikkeja, vain leolle olen lämmennyt vasta viime vuosina. Olen kuluttanut loppuun useamman villakankaisen kipparitakin loppuun, välillä vain vaihtanut napit kultaisiksi tai tummansinisiksi. Tänä keväänä kipparitakista nauttii 6-vuotias tytär. Mulle myös pitää saada!

  VastaaPoista
 2. Glamour on mun tämän hetkinen lempparilehti. Mukaan lähtee matkakoko joka sopii hyvin pienempäänkin kassiin:)Klassisentyylikäs asu! Tätä samaa tyyliä olen yrittänyt sovittaa itsellenikin tälle keväälle!

  VastaaPoista
 3. Ei saa julkaista tälläisiä kuvia, sillä mulla on tullut joku pakkomielle mustasta tai tummansinisestä kipparitakista kultaisilla napeilla. :D Eikä mistään löydy sopivaa, tai noh olisi eräs Balmain-merkkinen, mutta mun kukkaro ei ole samaa mieltä mun kanssa sen parhaudesta. Huoh!

  VastaaPoista
 4. Violette: Ole hyvä!:) ♥ Minulla on suunnitelmissa vaihtaa vanhasta Tiger of Swedenin hyväkuntoisesta kipparitakistani brändinapit pois ja anonyymit kultanapit tilalle. Saisin takin monipuolisempaan käyttöön vielä moneksi vuodeksi. Sulle pitää kans ehdottomasti saada!:)
  champagne: En ole tosi pitkään aikaan ostanut Glamouria, varmaan viimeksi jollekin työmatkalle juuri lentokentältä sellaisen miniversion. Ne on huippukäteviä!:) Ja tällainen klassinen tyyli sopii niin hyvin kun vähän piristää sitä tuollaisilla ihanilla asusteilla!
  Nouvelle: Hih, anteeksi kiusaus:D Minulla on vanha (mutta hyväkuntoinen) Tiger of Swedenin kipparitakki, mutta logonapit ei innosta. Ajattelin kiikuttaa takin joku päivä nappikauppaan ja etsiä täydelliset kultaiset napit niin saan takille uuden elämän. Kyllä se sun täydellinen vielä löytyy. Oletko kurkannut muuten Mywardrobe nimiseen nettikauppaan? Niillä on tosi kivoja klassikoita aina myytävänä. Tai Flannelsille? Ehkä Sonia Rykieliltä löytyy täydellinen kipparitakki?:)
  http://www.flannelsfashion.com/Clearance-Sale/Women/Outerwear/i/17001/n/Sonia-Rykiel-wool-double-breasted-peacoat.aspx
  http://www.flannelsfashion.com/Clearance-Sale/Women/Outerwear/i/16112/n/Sonia-Rykiel-cashmere-cotton-double-breasted-trench-coat.aspx
  http://www.flannelsfashion.com/Clearance-Sale/Women/Outerwear/i/16176/n/High-wool-zipper-double-breasted-coat.aspx
  http://www.flannelsfashion.com/Clearance-Sale/Women/Outerwear/i/15735/n/Sonia-Rykiel-merino-wool-double-knit-jacket.aspx

  VastaaPoista
 5. Hei kiitos vinkeistä ja linkeistä :) Toi eka Rykiel voisi itse asiassa olla, harmi että siitä ei ole mitään mallikuvaa. :/

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva asu! Valkeat farkut olisi kyllä kivat. Olen vaan itse vierastanut vaaleita housuja, kun jotenkin tuntuu, että mun ladonovien kokoinen perä näyttäisi niissä vielä entistä isommalta ;)

  VastaaPoista
 7. Hanna: Eikös olekin!:) Minulla on kaapissa valkoiset farkut, mutta nuo kuvan valkoiset on tuollaiset vähän harmaaseen taittavat. Jotenkin olen aina pitänyt valkoisia farkkuja kesäjuttuna. Hih, minun ladonovet saa paistaa valkoisissa:D En jaksa välittää:D

  VastaaPoista
 8. Ääk, kerkesin juuri laittaa valkoiset farkkuni kiertoon. Ajattelin ettei niille olisi kuitenkaan käyttöä, mutta tässä sitä taas nähdään. :) Rento kokonaisuus.

  VastaaPoista
 9. Scocia: Voi että! Valkoiset farkut kuuluu kesägarderoobiini. Ne kannattaa säilyttää kyllä kausien vaihdellessa:) Löydät ihan varmaan vielä paremmat valkoiset fakut kuin ne josta luovuit. When one doors closes another one opens:)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?