keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

s t a t i s t i


Kuvakaappasin Stockholm Streetstyle sivustolta tämän naisen yhdestä kuvasta jossa päätähtenä oli oranssitakkinen mies. Mielestäni tämän naise asu oli paljon kiinnostavampi. Ihania yksityiskohtia ja järisyttävän kaunis Balenciaga.


6 kommenttia:

 1. Ihanat mansetit ja kauns laukku! Ovatkohan puukenkäsaappaat Miu Miun? Muistuttavat todella paljon omia Miu Miun "kesäsandaaliversioita" muotoilultaan ja niiteiltään.

  VastaaPoista
 2. Gloria: Minkäköhän merkkinen tuo paita on? Aivan ihana. Voi hyvin olla Miu Miun. Ja tuo laukku, nams:)

  VastaaPoista
 3. Ihan parasta että olet palannut blogisi kanssa! Eivät varmaan ole,mutta muistuttavat kovasti UGG Lynnea mallia.

  Sofia

  VastaaPoista
 4. Sofia: Kiva kuulla, kiitos!:) Googlettelin tuota Lynneaa, mutta mielestäni sen platform oli hiukkasen matalampi..hmm.

  VastaaPoista
 5. Miten löydätkin aina ne kaikki inspiroivimmat kuvat? Hyvin osuu tyylitajumme kohdalleen. Laukku on upea. Ja koko asu. Jotain tuollaista mansettiviritystä olen haaveillut yhteen villakangastakkiin, jossa on liian lyhyet hihat. -M

  VastaaPoista
 6. m: Hauskaa, olet tyylisiskoni:) Minua ehkä vähän kaduttaa että hypistelin tuota laukkua Bon Marcheessä, mutta en sitten ostanut kun ajattelin ettei nyt hetkeen mustia laukkuja...

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?