lauantai 19. maaliskuuta 2011

n i c o l a v a s s e l l


Galleristi Nicola Vassell saa keltaisen ja sinisen yhdistelmän näyttämään todella chic:ltä. Omissa asuissani tulee jostain syystä aina näillä väriyhdistelmillä ruotsinlippu mieleen. 

(kuva: style.com)

7 kommenttia:

 1. Kauniita sinisen ja keltaisen sävyjä tuossa asussa on yhdistelty. Se on kyllä totta, että keltaisen ja varsinkin vaaleampien sinisen sävyjen yhdistelmästä tulee Ruotsin värit mieleen. Tässä asussa se ei kyllä vaivaa, ehkä se on juuri noiden sävyjen ansiota. -M

  VastaaPoista
 2. m: Niinpä, kokeilin yksi päivä sinisiä housuja ja keltaista clutch:ia, instant ruotsinlippu. Sinisen ja keltaisen yhdistelyssä on kyllä extratärkeää valita sävyt oikein.

  VastaaPoista
 3. Upae asu. Mutta hei, sä osaat kuule yhdistää värejä itse ihan huipusti! Mä uskon, että sulta keltasen ja sinisen yhdistelmä ois vielä hienompi :)

  p.s. selasin just Balenciagan herkkuja (sun vinkistä :) matches fashionin sivulta ja niiden omilta sivulta, oij jee ja voi apua.

  VastaaPoista
 4. Vanilla: Eikös olekin! Tykkään tosi paljon tuosta asusta: klassinen, mutta ajankohtainen.
  Sainko siis Balenciaga -koukkuun? Ne kyllä osaavat suunnitella laukkuja siellä Balenciagalla;)

  VastaaPoista
 5. Tuo on muuten henkkamaukan paita! Hankin samanlaisen itse pari kuukautta sitten koska väri oli niin kaunis. Olen yhdistänyt sen tummansiniseen jakkuun pari kertaa ja toimii. Ehkä se on juuri sävyistä kiinni. :) Olen pari kertaa yrittänyt pukea paidan muuten täysmustan vaatetuksen kanssa, ja silloin se on mielestäni liian "varman päälle". Muutenkin tuntuu, että kirkkaat värit tarvitsevat mustan lisäksi jotain muuta sävyä rinnalleen, esim. nudea tai valkoista rauhoittamaan.

  Kokeile, mäkin uskon että onnistut! Sun asut on aina upeita. :)

  -A

  VastaaPoista
 6. -A: Mietinkin että olisiko se H&M:stä. Kun mielestäni näin siellä samanlaisia. Hyvin olet yhdistellyt, tuo kirkkaankeltainen rauhoittuu kummasti tummansinisen avulla ja ihan totta, olen "neutraloinut" shokkipinkkiä mm. beigellä ja sähkönsinistä harmaalla. Ja kiitos vielä:)

  VastaaPoista
 7. Sait koukkuun ja aika pahaan.. tai oikeastaan ihanaan :)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?