keskiviikko 2. helmikuuta 2011

y o u p r o b a b l y t h i n k t h i s b l o g i s a b o u t y o uKlikkasit itsesi tähän postaukseen, jotta tietäisit vähän enemmän blogin kirjoittajasta. Pieni esittely on siis paikallaan. Olen kolmekymppinen helsinkiläisnainen, joka lukioaikoina osti mielummin r-kioskilta Voguen kuin ässä-arvan. Kuvaan blogiini päivän asuja, lifestyle tyyppisiä kuvia lähinnä ruoasta ja matkustelusta ja on minulla blogissa myös itse kuvaamiani streetstyle otoksia. Tervetuloa!

Jos haluat ottaa yhteyttä, tavoitat minut meilillä tyylialkemisti@gmail.com.

You probably read this because you want to know more about the blogger. A little introduction seems to be in order. I am a 30-something year old woman from Helsinki (Finland) who, even from an early age saw more value in buying a Vogue magazine than a lottery ticket. The photos you see on the blog are about the outfits I wear, about the lifestyle I live or about the streetstyle I see.Welcome!

In case you want to reach me, contact me by e-mail tyylialkemisti@gmail.com


15 kommenttia:

 1. Ihanaa löytää uusi mielenkiintoinen blogi! <3 ;DD

  VastaaPoista
 2. N_V: Kiitos kommentista! Kävin kurkkaamassa sinun blogiisi ja täytyy sanoa että odotan kyllä innolla lisää kirjoituksia:) Olen aivan parantumaton laukkufani ja viime Pariisin reissulla Balenciagan perheeni sai uuden pienen tulokkaan...:)

  VastaaPoista
 3. Huomasin vasta kommentin jätettyäni, että tuossa mun nimimerkissä ei lue enää Nouvelle jostain syystä, olen kai muuttanut sen jossain vaiheessa. Oh well, mutta vanha Balenciaga-friikki täällä siis häiriköi tyytyväisenä, että suosikkibloggari on aktivoitunut. :D

  Minkä Balenciagan olet ostanut?

  Minä en ole ostanut laukun laukkua kohta vuoteen :O toisaalta viime vuoden alussa ostin niitä kolme. :D Nyt olen alkanut harkitsemaan vakavasti PS1 large-versiota.

  T. Nouvelle http://nouvelle.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 4. N_V: Oho, mietinkin että oletkos se sinä:) Ostin sellaisen pienen violetin/marjapuuron värisen cross-body laukun joka menee myös pikkuruisena clutchina:)
  Olisi himottanut ostaa vielä keltainen giant clutch, mutta oli pakko toppuutella himoja;)
  Balenciagalla on ollut ihan mieletön hinnannousu. Viime Pariisinreissulla (pari vuotta sitten) ostamani laukku olisi nyt ollut noin 400 euroa kalliimpi...huh

  VastaaPoista
 5. LOVES IT!!! MIKSI KESTI NÄIN KAUON ENNEKUIN SAIN TIETÄÄ:):):)

  VastaaPoista
 6. Jepsukka-aa!!!! My partner in crime:) Olet ollut jossain blogipimennossa? Kenties Hermesillä ja nukahtanut sinne krokotakin alle penkille etkä huomannut tätä uutista kuin vasta nyt?;)

  VastaaPoista
 7. Jeee! You are back!:) Tervetuloa. Ihanaa. Arvasin ja toivoin, että näinv ielä joku päivä käy.

  VastaaPoista
 8. Alma: Juu, täällä taas!:) Kiitos kovasti sinullekin kannustuksesta!

  VastaaPoista
 9. Mahtavaa löytää hengeheimolaisia :)

  VastaaPoista
 10. Upeaa, ihanaa, jee... You are back!!!!

  Anonyymi, pitkäaikainen blogisi lukija -julia-

  VastaaPoista
 11. Dolores: :) Niin on! Tässä bloggailussa se on kyllä ihan sitä parasta antia kun saa vouhottaa samanhenkisten ihmisten kanssa ihanista asioista:)
  -julia-: Voi kiitos sinulle kauniista sanoistasi!:) Kivaa olla taas täällä:)

  VastaaPoista
 12. Hei jeeeee!

  Kiva kun tulit takaisin :)

  -Minky

  VastaaPoista
 13. minky: On niin kivaa olla takaisin kun minulla on noin huippulukijoita!:)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?