sunnuntai 27. helmikuuta 2011

s i l v a n a

Katumuotisivustojen perusteella Milanon muotiviikoilta nousee yksi laukku ylitse muiden ja se on Fendin muotitalon uusi laukkumalli nimeltään Silvana. Klassinen ulkonäkö, eksoottset nahkayhdistelmät ja Fendin laukkujen harkitut yksityiskohdat kohtaavat tässä laukkumallissa kauniisti.
Milanon muotiviikoilta löytyy myös bongattuna samaisesta mallistosta Fendin kengät, jotka kelpuuttaisin kyllä helposti omaankin kenkävarastooni. Ihanan naiselliset ja pirtsakat.
(kuvat: streetfsn, fendi, harper's bazaar)

6 kommenttia:

 1. Miten paljon ihania laukkuja maailmaan mahtuukaan. Tässä on taas yksi josta voi haaveilla. Minua tuo miellytti eniten yksivärisenä.Mitä veikkaat, onko tuo yhden kauden ihme vai oikea klassikko? -M

  VastaaPoista
 2. m: Vaikea vielä sanoa tuleeko tuosta uusi klassikko, mutta minulla on sellainen kutina että tuossa voisi olla klassikon aineksia. Joka tapauksessa Fendin laukkujen mielettömän korkea laatu ainakin takaa että laukut pysyvät priimakunnossa vuosikausia:)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia tänne on viikonlopun aikana ilmestynyt! Tulin itse juuri Ranskasta (Champagnesta) ja huomasin että lähes kaikki tyylikkäät daamit kantoivat pientä laukkua kainalossa ja värikästä sellaista!Illalla päällä oli se aina chic pikkumusta mutta käsilaukut ja kengät olivat tosiaan värikkäitä!Upea laukku:)

  VastaaPoista
 4. champagne: Oi ihanaa! Kuulostaa tosi hyvältä:) Tavalliseen pikkumustaan saa niin helposti tuolla tavalla särmää.

  VastaaPoista
 5. Silvana on aivan ihana. Kylla siina on minun mielestani selvasti klassikon aineksia..

  VastaaPoista
 6. NYC Fashionista: Niin on. Silvana on kyllä todella kaunis:)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?