torstai 24. helmikuuta 2011

o r a n g e(kuva: stylesightings.com)

10 kommenttia:

 1. Aikamoista telepatiaa, kirjoitin juuri postausta samalla otsikolla. Vaihtoon menee :)
  Mutta täälläkin siis meneillään oranssimania...

  VastaaPoista
 2. Tuollaiset housut ovat ilman muuta ostoslistalla tänä keväänä! Oranssi sopii yllättäävn hyvin tuollaisen perinteisen kipparitakin kanssa!

  Tykkäsin myös tuosta sun päivän asun Missonin neuleesta. Ihana!

  VastaaPoista
 3. Oranssia kiitos! Mikä asu. Mitä sanot, menisikö tuollainen asu business casual-koodin alle? No, koska olen pelkuri tyyliasioissa, aloitan varovasti oranssilla huivilla ja bellerinoilla. Etsin oranssia huivia jo viime kevääksi, mutta löysin sopivan vasta tämän talven alennusmyynnistä. Pitääkin sovitella sitä nyt asuihin. -M

  VastaaPoista
 4. Ihana oranssi piristysruiske! Osaat kyl bongata nää inspiroivimmat kuvat! Mun täytyi kans hankkia kevääksi hieman jotain oranssia ja päädyin sit yhdistämään oranssinhimooni laukkufriikkeyteni :).

  Lopputulos oli tämä:
  http://i294.photobucket.com/albums/mm93/bagcraze/bagcraze%2010%20november/bagcraze_celine_summer11_23.jpg

  Celine love.

  Mut ihanaa, että sä olet takas. Sun blogi on todella inspiroiva ja asukuviasi on ollut ikävä!

  -Sara

  VastaaPoista
 5. Mussu: :) Hauskaa! Sori kun varastin sulta otsikon:D Eilen hypistelin itse tuollaisia oransseja juttuja kaupungilla...maniaa, maniaa..
  champagne: Niinpä, jostain kun löytäisi. Olisinkohan Zarassa nähnyt vastaavia. Täytyypä mennä kurkkaamaan. Kiitos vielä neulekehuista:)
  m: Riippuu niin hirmuisesti toimistosta ja maasta meneekö business casualin alle, etten uskalla kommentoida:) Suomessa menee ehdottomasti, mutta monissa muissa maissa voi olla jo rajoilla. Oranssi huivi kuulostaa ihanalta. Minullakin on kaapin perällä oranssi-vihreä Kenzon villahuivi. Voisikin kokeilla sitä joku päivä:)
  -Sara: Kiitos:) Oi, tuo Celinen clutch on ihan perfection! Ihana. Ja tuhannet kiitokset vielä ihanan kannustavasta kommentistasi!:)

  VastaaPoista
 6. Ihana piriste tummien vaatteiden joukossa. Tykästyin tuohon oranssiin, vaikka en hirveästi väreistä välitä.:)

  VastaaPoista
 7. Kiitokset Katri, kun valaisit tuota business casualia omasta näkökulmastasi. Itse olen ollut enimmäkseen sellaisissa tehtävissä, missä ei ole ollut pukeutumiskoodia. En ole silti ollut koskaan farkut-villapaita-linjalla töissä, mutta kun enemmistö työkavereista on ollut sellaisissa, en ole minäkään ihan jakkulinjalla viihtynyt.

  Nyt työnantajallani on tullut voimaan pukeutumiskooodi, joka osassa minun työtehtäviini kuuluvissa tilanteissa on business casual. (Se ohje on muuten niin miesten kirjoittama, siinä ei vahingossakaan kerrota, mitä meidän yrityksemme katsoo siihen kuuluvaksi. *huoh*) Olenkin sitten joutunut miettimään vähän enemmän, mikä asu sopii ja mikä ei töihin tyylistä tinkimättä. Oli siis erittäin mukava kuulla mielipiteesi. :) -M

  VastaaPoista
 8. Oi oranssi! Ihana <3 Pakkosaadajotainoranssianytheti. Ja ehkä yhdistää tummansiniseen ja valkoiseen, hmm..

  -Vanilla

  VastaaPoista
 9. -Vanilla: Niinpä! Simät hamuilevat kaiken oranssin perään. Näyttää freesiltä ja tuo kivaa piristystä klassiseen pukeutumiseen!

  VastaaPoista
 10. m: Ole hyvä!:) Lisäisin vielä kommenttiini, että jos tuohon asuun yhdistäisi sukat/sukkahousut ja hillitymmät kengät (jotkut vanhat sedät nyt vaan menevät ihan sekaisin tuollaisista kiiltonahkapopoista;), niin sitten oltaisiin jo business casual. Yleensä business casual tarkoittaa esim. että miehet voi jättää kravatin pois ja ehkä laittaa siistit chinoshousut tms. jalkaan. Suomessa voi olla yleensä farkuissa ja neuleessakin. Mutta laita ihmeessä vaikka meiliä jos asia vielä askarruttaa jos haluat kertoa vähän yksityiskohtaisemmin firmasta jossa työskentelet, niin voin ehkä vielä vähän paremmin neuvoa etenkin naisten pukeutumisessa:)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?