sunnuntai 13. helmikuuta 2011

n e w y o r k m i n u t e

Pakkanen paukkuu täällä Suomessa ja pukeutumisinsoiraationa toimii lähinnä elohopeamittari. Olisikohan Mr. Newton ajatellut meitä poloisia arktisen maan asukkeja kun on taltioinut näin inspiroivaa ja katseenkestävää talvimuotia New Yorkin muotiviikoilla. Winter chic!(photos: Mr. Newton for Harper's Bazaar)


6 kommenttia:

 1. Tyylikkäitä kokonaisuuksia, vaikka olenkin aina harmitellut näitä talvikuvia, missä tarjetaan pikkukengillä, vaikka päällä on villakangastakki. Se on niin epäreilua. Yhdistelmä menettää kaiken, jos turkislakki tai -muhvi onkin yhdistetty paksuun untuvatakkiin ja *gasp* toppahousuihin. Voi kun joku joskus kuvaisi katseenkestävää talvimuotia joka sopii tänne Siperian reunallekin. :) -M

  VastaaPoista
 2. m: Niin totta! Olisi hauska nähdä miten nuo ladyt pärjäisivät täällä lumen, loskan ja jään keskellä:D
  Eikä se kylmyys edes ole paha, mutta liian usein (ainakin itsellä) asun terä lähtee kun kenkävaihtoehtoja ei ole kuin jotkut joilla pysyy pystyssä ja joiden avulla voi kahlata hankien läpi.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että olet palannut blogin äärelle! :))

  Ja nämä pakkaset ei kyllä yhtään inspiroi pukeutumista! Kevää odotellessa! ;))

  VastaaPoista
 4. Bella: Kiitos!:) Niinpä, tuskastuttaa kun näkee näin ihania "talviasuja" mutta niistä ei pääse vielä kunnolla inspiroitumaan..

  VastaaPoista
 5. Voi muru, IHANAA että olet tullut takaisin! Kyllä sua on kaivattukin!

  PS. Olisiko muuten mahdollista kommentoida Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, kun oma blogi ei ole Bloggerin?

  VastaaPoista
 6. Vimpsiläinen!:) Kivaa kun jätit kommenttia ja kiitos kovast kannustuksesta:) Voin kokeilla muitakin kommentointimahdollisuuksi! Pitääpäs mennä kurkistamaan tuonne asetuksiin...

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?