perjantai 25. helmikuuta 2011

l i n n u t

Linnut ovat minulle suuri mysteeri. En ole koskaan erityisesti pitänyt linnuista, mutta inhoni lintuja kohtaan on vuosien myötä tullut rehellisemmäksi. Minä en pidä teistä, teidän ei täydy pitää minusta. Kiitos. Näkemiin. 

Ensimmäinen lintumuistoni on, hyvin monille muulleekin varmasti tuttu kuvio: lintu kakkaa päähän. Tämä kuitenkin tapahtui alasteen välitunnilla. Kuinka noloa ja kamalaa. Ei antanut lintujen puolesta hyvää ensivaikutelmaa. Toinen muisto lähiajoilta on lokista joka lensi takaapäin, laskeutui pään päälle ja nappasi tuutista ylimmän pallon. 

Hitchcock ymmärsi tehdä kauhuelokuvan minunkaltaisilleni. Linnut. Huh, pelkkä nimikin saa ihon kannalihalle. Nyt kuitenkin Bottega Venetan kevätmalliston mainoskuvat ovat mielestäni kauneinta mitä printtimainonnassa on tehty pitkään aikaan. Olisiko vaikuttavuudella ja vahvoilla lintutuntemuksilla jotain korrelaatiota? 


10 kommenttia:

 1. hihiiii, voi eii mitä ikäviä muistoja sulla on :( onneksi itse olen ainakin tähän mennessä säästynyt tuollaisilta. Itse taas usein ajattelen, että linnut kantaa kaikenlaisia bakteereja ja siksi pysyn niistä kaukana.

  VastaaPoista
 2. Ou, vautsi vau, olet palannut! Kivaa! :)

  VastaaPoista
 3. I'm so so happy että olet palannut!!! Rakastan blogisi ulkoasua ja muutenkin... Just love it :)

  VastaaPoista
 4. Nuo BV'n kuvat ovat tosiaan upeita. Muutenkin olen talla hetkella aivan intona BV'sta, rakastan Roma laukkuani ja koko talo ei voi tehda mitaan vaarin...

  VastaaPoista
 5. V: Hui, ne bakteeritkin vielä. Linnut on vaan jotenkin niin "tavoittamattomia". Ja sitten ne räpiköi ja nokkii. On niissä ihan varmasti ekosysteemissämme paikka, mutta minun ei silti tarvitse ihastella lintuja:D
  Anu: Juu, täällä taas! Mitenkäs sinä? Oletko jatkanut/jatkamassa bloggailua? Ja mitä Japanin jälkeen kuuluu?:)
  TR: Mainiota kiitos!:) Olipas kiva kuulla:)
  Malia: Eikö olekkin! Todella kaunis.
  NYC Fashionista: Hih, älä muuta sano. Arvaa kuka hankki hääasuunsa laukuksi BV:n knot clutchin...

  VastaaPoista
 6. Haa-asuun? To tie the knot carrying the knot bag...very Carrie Bradshaw! Onnittelut! Vai onko h-hetki viela edessa?

  VastaaPoista
 7. NYC Fashionista: H-hetki on ensi kesänä. Todellakin, tying the knot carrying the knot bag:D En yhtään muistanut tuollaista SATC referenssiä tosin:)

  VastaaPoista
 8. http://www.manrepeller.com/2011/02/street-style-takes-cue-from-portlandia.html

  :)

  VastaaPoista
 9. Daisy Duck: Haha, katsoin tuon videon tänä aamuna. Ihan mahtava. Put a bird on it!:)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?