perjantai 4. helmikuuta 2011

K e t u n h ä n t ä k a i n a l o s s a

Muistan vielä elävästi pari vuotta sitten lueneeni City -lehdestä (vai olisiko ollut Trendi -lehti?) Claudia Cifun ennustuksen siitä mitä kaikilla tulee olemaan parin vuoden päästä asusteena. Hän ennusti että muotitietoisimmilla on turkishäntiä laukuissa roikkumassa. Trendinenä on ollut oikeassa. Viimeistään tänä talvena on aika kaivaa kaapeista ketunhännät ja ripustaa ne laukkuun heilumaan. Pradan kevät-kesä -näytöksessä oli myös muhkeita kettupuuhkia iloisissa väreissä.

kuvat: teenvogue.com ja thefader.com

2 kommenttia:

  1. Meillä onkin sitten trendikkäitä barbeja tytärten leikkiä, koska barbeille on tuollainen kirkkaanpunainen aitoa turkista oleva puuhka. Vai pitäisikö minun lainata sitä laukkuuni? ;) Mitenkä sinä, aiotko ottaa tämän trendin omaksesi? -M

    VastaaPoista
  2. Voi miten mainiota!:) Minulla oli kymmenenvanhana pipo jossa oli iso vaaleanpunainen ketunhäntä. Jos sen löydän äidin varastoista, niin irrotan sen ja otan varmasti käyttöön, esim. laukkuun roikkumaan. We'll see!

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?