lauantai 26. helmikuuta 2011

f a s h i o n o n h i g h a l e r t

Gallianon hyllytys Diorilta vei muotimaailman suurimmat otsikot tältä viikolta. Harmi että ainakin osittain myös Pradan mainio syksynäytös taisi jäädä skandaaliuutisten jalkoihin. Katsokaan noita kuumavesipullon näköisiä laukkuja ja kalansuomumekkoja! Ah, miten kauniita ovatkaan kuusikymmenluvulta inspiraatiota ammentaneen Miuccian mekot ja syystakit. Pradan mukaan pientä  (tai näköjään suurtakin) laukkua kuuluu kantaa edelleen tiukasti kainalonmutkassa. Ja jos Prada puki naiset ja miehet vielä kesäksi platoihin, niin nyt jalkaan kuuluu laittaa eri materiaaleista leikellyt polvisaappaat jalkaan. Python ja turkis eivät ole menossa minnekkään. Vaatteiden fiiliksen voisi tiivistää: Twiggy gone rogue at a tea party.










(kuvat: the sartorialist ja sonnyphotos.com)

6 kommenttia:

 1. En ymmärrä Diorin päätöstä hyllyttää Galliano, luulisi että juttu ensin tutkittaisiin ja tähtisuunnittelijaa kuultaisiin (ellei sitten haluta päästä hänestä jostain muusta syystä eroon).

  VastaaPoista
 2. Kaisu: Niinpä, vaikuttaa aika hätiköidyltä tuollainen toiminta, ellei siinä sitten ollut jotain muutakin takana. Ehkä totuus paljastuu jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 3. JEPSUKKA: So much python, so little time:D

  VastaaPoista
 4. Galliano tarvitsee rehabbia..toivottavasti han kuntoutuu viela! Prada on suurenmoinen! Seka nuo kalansuomumekot etta ruudulliset ovat niin kauniita... ja alykkaita..

  VastaaPoista
 5. NYC Fashionista: Prada on aina niin ihanan innovaatiivinen ja hauska!

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?