maanantai 14. helmikuuta 2011

d o c t o r ' s o r d e r s

Tuntuu siltä, että joka toinen on ollut tai on vieläkin sitkeässä flunssassa. Silloin kannattaakin, jos vain pystyy, pysyä kotona ja vaikka nauttia leffoista. Mielessäni on muutama vinkki, jotka ainakin omaa leffamakuani miellyttivät erityisesti. Olit sitten tilanteessa, että joudut peiton alla katsomaan leffan ajankuluksi tai sitten ihan leffateatterissa ystävänpäivän kunniaksi! Tässä esteetikon valinnat, olkaa hyvä. 

Tom Fordin esikoisohjaus: The single Man. Mielettömän kaunis ja surullinen elokuva.Natalie Portmanin uran paras roolisuoritus: The Black Swan.

Italialainen perhe-elämä, Hermes ja Tilda Swinton: Io sono l'amore. 

4 kommenttia:

 1. Ooooh, mitä näenkään!! Kiva että kävit kommentoimassa blogissani, löysin sitä kautta tänne. Kiva "nähdä" taas! :)

  VastaaPoista
 2. :) Olen kyllä ahkerasti lukenut blogiasi. Kirjoitat niin kivasti, mutta harvemmin ehdin kommentoida. Nyt oli pakko kun annoit niin hyvän vinkin;)

  VastaaPoista
 3. Tuossa Io sono amore:ssa on kyllä iiiiihana puvustus ja tunnelma visuaalisesti, mutta itse elokuvaa en ihan tajunnut. Italiaa tosin on aina kiva kuunnella :)

  Kiva kun olet tullut takaisin!

  VastaaPoista
 4. Noora: Minulle se elokuva kolahti jotenkin tosi lujaa. Vaikken olekkaan keski-iän kriisissä riutuva italiassa asuva venäläisnainen:) Liian harvoin sitä katsookin italialaisia elokuvia, pelkästään sen kielen takia voisi katsoa enemmän.

  Ja kiitos vielä! Täällä taas blogimaailmassa:)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?