sunnuntai 20. helmikuuta 2011

c e l i n e g a l o r e

Laukkufriikin silmä lepää näissä purseblogista lainatuissa kuvissa.6 kommenttia:

 1. Tiedätkö mitään nettikauppaa joka myisi Celinen laukkuja? Mä olen jotenkin aivopessyt itseni noihin katumuotisivustojen kautta, mutta missään tietämissäni nettikaupoissa ei ole Celinea valikoimassa..nyyh...

  VastaaPoista
 2. Nouvelle: En valitettavasti tiedä. Lähin kauppa joka Celineä myy taitaa olla Nathalie Schutermann. Ehkä soitto sinne voisi tuottaa tulosta. Luulen että suurinpana ongelman laukun saannissa on se, että "kaikki" haluavat itselleen sellaisen. Minulle myytiin ei-oo-täytyy-tilata Pariisin Celinen myymälässä. Joissain tavarataloissa oli noita pieniä nahkalaukkuja, mutta niiden nahka vaikutti niin aralta ettei se enään livenä nähdyn jälkeen kiinnostanut. Onnea kuitenkin metsästykseen:)

  VastaaPoista
 3. Celineä saa nykyään myös Helsingistä Via Montenapoleonesta. Netistä löytyy kai vaan Raffaello Networkista joitain malleja, tosin siellä hinta saattaa olla korkeampi kuin liikkeissä.

  VastaaPoista
 4. Maria: Tuhannet kiitokset vinkistä!:) Täytyykin käydä joku päivä kurkkaamassa.

  VastaaPoista
 5. Netistä ainakin Departemente Feminin myy Celineä. Olisinko joskus nähnyt myös Matchesissa, en oo varma. Mutta mä tilasin ainakin Celinen kenkäni Matchesista. Mutta näitä suosittuja toteja ei ole pahemmin näkynyt nettikaupassa. Tai niitä simppeleitä kasseja ja pusseja - haluisin sellaisen :) Tai minkä vaan!! :)

  VastaaPoista
 6. Malia: Kiitos paljon vinkeistä:) Hih, näistä vois ottaa minkä vaan!:)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?